Hoppa till sidans innehåll

HHC sköt mest men föll ändå

2016-09-09 22:40
HHC sköt 40 skott på mål i fredagskvällens träningsmatch mot Väsby nere i Stockholm – men gjorde inget mål och Väsby kunde istället vinna med matchens enda mål.
  • Uppdaterad: 2016-09-09 22:44

1-0 (0-0, 1-0, 0-0) är ett lite märkligt resultat med tanke på spelfördelning och skott, men Väsby var bra på att hålla HHC utanför det heta området runt kassen och det avgjorde matchen.

– Spelmässigt gör vi saker allt bättre, men det är klart att vi är lite ineffektiva när vi inte tar oss in på mål som vi vill. Det som är bra är att vi blir bättre och bättre med pucken och spelmässigt var det vi som förde den här matchen. Men gör man inte mål så kan man inte vinna, konstaterade HHC-tränaren Lars Lövblom.

– Vi måste helt enkelt bli hetare runt kassen och det är något vi måste jobba vidare på, menade ”Lillis” som ändå tyckte att det var en bra träningsmatch som gav en del bra besked.

– Ja, vi höll i pucken bättre nu i spelet bakifrån och det har vi strävat efter. Nu får vi jobba mer på avslutningarna. Det var också positivt att Pontus Wernerson-Libäck nu var tillbaka och kunde spela några byten, menade ”Lillis”.

Nu väntar en ny – och kanske svårare – match redan i eftermiddag då Huddinge tar emot.

– Det blir säkert samma typ av ishockey som vi kommer att möta då och det är också viktigt att vi får känna lite på några av våra seriemotståndare innan det drar igång på allvar.

Det är ju också Huddinge som HHC möter i seriepremiären i Glysishallen lördagen den 17 september.

Skribent: Lars Gösta Larsson

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info