Hoppa till sidans innehåll

HHC tror på hemmafördelen

2017-03-03 13:00
En match kvar av hockeysäsongen? Kanske två? Eller…? Där har ni tre frågetecken som ska rätas ut i Glysishallen i helgen. Det är den tuffa verkligheten för Hudik Hockey.
  • Uppdaterad: 2017-03-03 13:17

Köp billigare biljetter HÄR inför lördagens match.

Den knappa förlusten uppe i Haparanda på torsdagskvällen har i alla fall visat att det är fullt möjligt att vända på steken.

– Absolut. Vi känner att vi har chansen att ta det här till en tredje match. Vi jobbade för att få hemmafördel och då ska vi också försöka utnyttja det, säger ”Lillis” Lövblom när vi når honom på telefon i spelarbussen i Umeå vid lunchtid på fredagen.

– När vi kommer hem till Glysis går vi ut på isen direkt och åker av oss resan och sedan ska vi bara beredda för avgörandet här hemma där vi brukar vara starka.

Hockeysäsongen kan alltså ta slut redan på lördag, eller på söndag – men kan lika gärna fortsätta ytterligare en tid. Och det är vad HHC:arna nu siktar in sig på för att få möjlighet att spela play off även med bästa tänkbara lag.

Allt talar nämligen för att HHC får klara sig utan bröderna Wernerson-Libäck även i returen mot Asplöven.

– Ja, de är inte friska och det blir inget spel nu, säger ”Lillis” som har kallat in Alexander Pettersson från J20 till lördagsmatchen.

Alexander har tränat en hel del med a-laget, men har ännu inte spelat någon match. Nu får han chansen för att försöka avlasta lite på forwardssidan.

– Ja, det är ju tråkigt att vi måste ställa upp med 16 spelare när motståndarna kommer med fullt lag. Men så är det nu och det kan vi inte göra mycket åt, menar ”Lillis” som föredrar att fokusera på dem som ska spela inte på de som saknas.

– Alexander är stark och jag tror att han kan bidra. Att vi inte plockade in juniorer senast berodde på att J20 har viktiga matcher nu och vi menar att det har hög prioritet för framtiden, säger HHC-tränaren som också meddelar att alla som var med uppe i Haparanda verkar hela och friska – och riktigt revanschsugna!

 

 

Skribent: Lars Gösta Larsson
Epost: Adressen Gömd

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info