Hoppa till sidans innehåll

Hudik Hockey på jakt efter femte raka

2016-10-12 07:00
Efter de inledande förlusterna mot Huddinge och Sollentuna har det blivit fyra raka segrar för Hudik Hockey. På onsdagskvällen jagar man femte trepoängaren i Hockeyettan östra när man ställs mot nykomlingen Nacka på bortais.
  • Uppdaterad: 2016-10-12 07:05

– Det är klart att vi går stärkta av att vinna matcher, men helt nöjda var vi ändå inte med insatsen senast mot Vallentuna. Vi måste upp en nivå till och det hänger mycket på den mentala biten att orka, säger tränaren Lars "Lillis" Löfblom.

Även om det bara spelats sex omgångar så kan man konstatera att det botten (Nacka) som ställs mot toppen (Hudik) och det skulle nog räknas som en skräll om det inte slutar med en bortaseger. Men på den här nivån är det inte bara att åka och hämta tre poäng, det handlar hela tiden om att ha rätt fokus och göra jobbet fullt ut.

– Vi har bra form och det ser bättre och bättre ut på träningarna. Konsten är att få till det på matcherna också, säger Löfblom.

Nacka har så här långt bara vunnit en match, hemma mot Valbo. Senast var man dock nära att knipa poäng i söderderbyt mot Haninge, men det blev uddamålsförlust. Nu har man allt att vinna när det förväntade topplaget Hudik kommer på besök.

– Jag har väl inte så stor koll på Nacka, men de flesta Stockholmslagen spelar väldigt lika. Nacka har ett ungt lag som spelar med mycket fart så det blir säkert en tuff match, säger Löfblom.

Hudik reser till Stockholm med samma trupp som i senaste matchen mot Vallentuna. 

– Vi vill inte ändra så mycket. Det gäller att få en trygghet i truppen och då måste spelarna få lite tid. Det är klart att ser vi att det inte händer så mycket blir det givetvis förändringar, men än så länge försöker vi ändra så lite som möjligt, säger Löfblom.

Man gör dock ett par förändringar jämfört med matchen mot Vallentuna, bland annat så byter #16 Viktor Widing och #18 Johan Nilsson formationer med varandra, och så tar #60 Anton Hedberg plats i målet.

Efter den här drabbningen väntar hemmamatch för Hudiks del på söndag då Visby/Roma kommer på besök.

Matchen följer du LIVE HÄR (text).

Skribent: Christer Stridh
Epost: Adressen Gömd

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info