Hoppa till sidans innehåll

J18 siktar på tredje raka segern

2018-03-10 12:29
Efter två raka segrar i kvalet siktar Hudiks J18 nu på den tredje raka när Borlänge gästar Glysishallen söndag 11/3 15.40.
  • Uppdaterad: 2018-03-10 12:29

Hudik tog en stabil seger senast med 5-2 mot Malung. Nu väntar en ny hemmamatch när Borlänge beger sig till Glysis. Dalalaget kommer senast från en förlust hemma mot Viking med 1-5 men vann den första matchen mot Malung med 2-4. Det betyder att man har tre poäng på de inledande två matcherna. Hudik har vunnit de två första matcherna och tagit sex av sex möjliga poäng. Lagkaptenen #49 Olle Persson berättar om hur mycket de två vinsterna betytt.
- De här två vinsterna har verkligen stärkt oss mycket och gjort att gruppen blivit starkare, det är en väldigt bra stämning i gruppen nu.

Vi har varit väldigt effektiv i anfallszon och gjort det vi ska. Sen har vi jobbat mycket på att hålla samma tempo som vi har haft under säsongen så att vi inte faller in i de andra lagens tempo, fortsätter Olle.

I grundserien slutade Borlänge med nio poäng mer än Hudik och i fortsättningsserien slutade de båda med samma poäng men där Borlänge hade en bättre målskillnad. Men här i kvalet är det alltså Hudik som fått den bästa starten.
Försvarsspelet kommer att vara väldigt viktigt och att vi fortsätter spela vårt spel. Borlänge åkte på en tung förlust i förra matchen mot Viking så de kommer att vilja vinna den här matchen ännu mer, berättar lagkaptenen #49 Olle Persson som väljer att lyfta fram dessa spelare i sitt lag inför söndagens match.

  • #30 Filip Plars - Målvakten som alltid agerar lugnt och tryggt längst bak. Räddade 28/30 skott senast och har en räddningsprocent på 90,48% i kvalet. "Han har varit väldigt stabil och gjort väldigt viktiga och avgörande räddningar, dessutom har han visat på träningarna att han vill stå de kommande matcherna."

  • #95 Petter Kjellin - En smart forward som gjort 28 poäng på 26 matcher för J20 och som tränat en hel del med A-Laget.
    "En väldigt allround spelare som är lika viktig i powerplay som i boxplay. När han är på isen så ger han alltid 100% och det är väldigt kul att kolla på han eftersom allt kan hända när han är på isen."

Se till att vara på plats och stötta J18 på Glysis nu!

Hudik-Borlänge
Söndag 11/3 15.40
Glysishallen

Skribent: Mathias Berglund
Epost: Adressen Gömd

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info