Hoppa till sidans innehåll

Match två i kvalet för J18

2018-03-06 17:48
Dags för match nummer två för J18 i kvalserien till Elit. Onsdag 7 mars tar man emot Malung på hemmaplan.
  • Uppdaterad: 2018-03-06 17:49

Efter att inte ha räckt till riktigt i fortsättningsserien för J18 Elit stod det klart att ett kval väntar för att hålla sig kvar i Elit. Ett kval som består av fyra lag: Hudik, Borlänge, Malung och Viking. I kvalet gäller det att komma etta eller tvåa för Hudiks del för att stanna kvar i Elit.

Första matchen spelade man i söndags (4/3) då man slog Viking på bortaplan med 4-5. Man vann den första perioden med 1-3 efter två mål av #77 Wille Hedqvist och ett mål av #16 William Gradin. Viking kunde genom två snabba mål kvittera till 3-3 efter två spelade perioder. I den tredje tog Hudik tag i det och genom #26 Joakim Sulser och #19 Oskar Klaar kunde man gå ifrån till 3-5 innan Viking gjorde 4-5 vilket blev slutresultatet. #72 Olle Bengtsson stod för en assist och säger så här om matchen.
Jag tycker att vi kommer ut väldigt svagt och nervöst i inledningen i matchen men sedan kopplar vi greppet och har en 1-3 ledning efter första perioden. Sedan tycker jag vi jobbar oss in i matchen bättre och bättre ju längre det går och vi kan plocka hem 3 sköna poäng ifrån Hagfors hem till Hudik.

Onsdag 7/3 19.00 väntar match nummer två, denna gång hemma i Glysishallen mot Malung. Ett Malung som förlorade sin första match hemma mot Borlänge och kommer att vara väldigt revanschsugna.
Det som blir viktigt är att vi spelar med ett högt tempo och att vi sätter fart på pucken från början. Sedan som vanligt, att vi jobbar hårt, berättar den snabba och tekniska forwarden med #72 på ryggen.

 #72 Olle Bengtsson lyfter fram två spelare att hålla lite extra koll på under onsdagens match.

  • #77 Wille Hedqvist - Backen med en oerhört fin skridskoåkning och blick för spelet. Två mål i den första matchen och totalt 17 poäng på 21 matcher för J18 denna säsong. En offensiv back som alltid är ett hot framåt.
  • #27 Emil Marsch - Ingen som syns i poängprotokollet så ofta men en forward med mycket bra skridskoåkning och som alltid jobbar hårt i det tysta. Väldigt viktig för laget och stod för en mycket bra insats senast. 

Detta är bara två av flera att hålla koll på för er som tar er till Glysishallen onsdag 7/3. Ni behövs på läktaren nu!

- Jag tror att vi har bra chanser att klara av kvalet och med stödet på läktaren blir det enklare. Vi behöver erat stöd! Ses på glysis! Hälsningar #72 Olle Bengtsson.

Onsdag 7/3 19.00
Glysishallen
Hudik Hockey-Malung

(Se alla hemmamatcher på bilden längst upp på Hudik Hockeys startsida)

Skribent: Mathias Berglund
Epost: Adressen Gömd

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info