Hoppa till sidans innehåll

Nicklas Andersson förstärker HHC:s säljorganisation!

2017-01-16 08:15
Hudik Hockey har idag anställt Nicklas Andersson. Han kommer närmast från LRF Media, Stockholm, där han under 15 år jobbade som mediasäljare. Nicklas börjar hos HHC den 1 februari.
  • Uppdaterad: 2017-01-16 08:16

- I enlighet med vår 5-åriga strategiska försäljningsplan ingår det att anställa en säljare och där kommer Nicklas med sin imponerande säljerfarenhet att passa mycket bra in för att kunna maximera intäkterna och därmed förbättra förutsättningarna för sporten markant. Under den senaste tiden har vi träffats ett stort antal gånger och vi kommer komplettera varandra mycket bra. Detta innebär att jag kan fokusera ännu mer på matcharrangemang och publikrekrytering. Våra supportrar är en stor och viktig del i vår fortsatta satsning mot HockeyAllsvenskan och vi vill alltid ha fullsatt i Glysis. Jag kommer dock fortsätta ha direktkontakten med våra större sponsorer och partners där nu möjligheten finns att vidareutveckla dessa samarbeten än mer på djupet, säger Fredrik Jönsson, marknadsansvarig, HHC.

Förutom arbetet med nya sponsorer kommer Nicklas även att ansvara för ett flertal av HHC:s  250 befintliga sponsorer/partners. Dessutom kommer HHC att presentera ett flertal nya produkter och tjänster. En viktig nyhet är möjligheten för företag att stötta juniorverksamheten i HHC. Syftet med ett större fokus på våra juniorer är att målsättningen är att få fram fler egna talanger till A-laget.

- Rekryteringen av Nicklas är den enskilt viktigaste punkten för mig under mina 5 år i HHC:s organisation. Det är otroligt inspirerande att få fortsätta utveckla organisationen med sikte på HockeyAllsvenskan. Sportsligt ligger vi redan långt framme, nu är det dags att resten av organisationen också börjar ta Allsvensk form och nu är vi på god väg. Jag ser verkligen fram emot när Nicklas börjar hos oss och att vi, tillsammans med övriga, kan ta nästa kliv avslutar Fredrik Jönsson.

Hudik Hockey har fyra verksamhetsområden; sporten, marknad/sälj, ekonomi/administration samt arenautveckling.

Skribent: Hudik Hockey
Epost: Adressen Gömd

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info