Hoppa till sidans innehåll

Pressmeddelande från Hudik Hockey: Brynäs-tränare anställs som J18-tränare

2017-06-07 11:10
David Strand anställs som huvudtränare för Hudik Hockey J18 Elit med start den 1 augusti och flytten till Hudiksvall blir under sommaren. David kommer senast från Brynäs som huvudtränare för U15.
  • Uppdaterad: 2017-06-07 11:11

- Vi fortsätter vår långsiktiga strategi med fokus på ungdom och juniorer för att fostra än fler spelare till A-laget. David har ett stort driv och engagemang för hockeyn och framförallt utbildning. Han kommer förutom J18 även att ansvara för att kompetensutveckla vår övriga tränare inom ungdom och vara ute i skolorna för att rekrytera till Tre Kronors Hockeyskola vilket är grunden i vår verksamhet. Denna tjänst finansieras av Morgan Perssons Idrottsstiftelse och påverkar därmed inte föreningens ekonomi. Vi är mycket stolta att vi har lyckats att knyta till oss David och hälsar honom mycket välkommen till Hudiksvall och HHC, säger Pär Langer, sportansvarig HHC.

Sportgruppen i HHC består av Pär Langer, sportansvarig, Anders Schmidt, sportchef A-lag, Mikael Fordell, junioransvarig, samt Anders Ljung ungdomsansvarig. Mikael Fordell kommer även att vara huvudtränare för J20 nästa säsong. 

- Nu börjar vi få till en riktig bra organisation kring juniorverksamheten och jag ser framemot att få jobba tillsammans med David, säger Mikael Fordell, junioransvarig HHC.

- Jag har varit tränare inom både ungdom och juniorer i olika klubbar i Gävle under 12 år, så det är oerhört spännande att för första gången kunna jobba professionellt på heltid med hockey och i Hudik Hockey. Jag har ett stort engagemang och driv framförallt för utveckling där det klara målet är att fostra fler spelare till A-laget via hockeyprofilen. Förutom att jag har pratat en del med "Lillis" som jag känner från tiden i Brynäs har jag även hälsat på i Hudiksvall vid flera tillfällen under den senaste tiden. Lagom stor stad där det är nära till det mesta, så jag ser framemot att flytta till Hudiksvall till sommaren och att det drar igång på riktigt i augusti, säger David Strand, ny huvudtränare i J18.

Skribent: Hudik Hockey
Epost: Adressen Gömd

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info