Hoppa till sidans innehåll

PRESSMEDDELANDE från Hudik Hockey: Målfarlig forward klar för resten av säsongen

2017-12-08 11:30
Idag har Hudik Hockey och forwarden #22 Christoffer Persson kommit överens om ett avtal som sträcker sig resten av säsongen. Christoffer är noterade för 134 poäng på 132 matcher för Sundsvall Hockey i HockeyEttan.
  • Uppdaterad: 2017-12-08 08:13

- Christoffer är rightare och är en målfarligt forward som förra säsongen i Sundsvall stod för en stor del av poängen tillsammans med Viktor Hertzberg. Vi har haft Christoffer under radarn en tid nu så vi vet vad vi får, säger Pär Langer, sportchef Hudik Hockey.

Christoffers moderklubb är Skutskärs IK och han har fått en stor del av sin hockeyutbildning i Brynäs J18 & J20. Christoffer har under sina matcher snittat 1.02 poäng/match i HockeyEttan för Sundsvall. Dessutom har han gjort 89 matcher i HockeyAllsvenskan.

- För första gången på flera år har jag kunnat rehaba ryggen ordentligt och nyligen blev jag pappa för första gången vilket har jag gjort att jag uppskattar hockeyn mer nu än förr. Så detta uppehåll har varit mycket nyttig för mig, men nu är jag så sugen att börja träna och spela matcher igen. Och redan i våras såg jag att HHC skulle få ett mycket intressant lag. Som spelare gillar jag att spela fysiskt och gå rakt på mål, säger #22 Christoffer Persson.

Han spelar inte ikväll borta mot Visby men är spelklar för spel mot Sollentuna borta på söndag.


- I en relativ kort serie som AllEttan är starten alltid viktig därför är det betydelsefullt att i god tid innan få in en spelare av Christoffers kompetens och erfarenhet, avslutar Pär Langer, sportchef Hudik Hockey.

#22 Christoffer Persson (F)

Född: 1991-08-08

Längd: 187 cm

Vikt: 83 kg

Moderklubb: Skutskärs SK.

Övriga klubbar: Brynäs J18 & J20, Sundvall Hockey.

För mer info gå in HÄR (källa eliteprospects.com)

Skribent: Hudik Hockey
Epost: Adressen Gömd

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching