Hoppa till sidans innehåll

PRESSMEDDELANDE från Hudik Hockey: Offensiva backen Lasse Lundin återvänder till HHC!

2017-11-10 14:45
Hudik Hockey och backen Lars Lundin har kommit överens om ett lån som startar den 13 november och avslutas i och med sista matchen i grundserien den 13 december.
  • Uppdaterad: 2017-11-10 14:46

Fotograf: Stefan Kokken Svedman

- Eftersom backarna Magnus Larsson och Tommy Stenqvist har drabbats av svåra skador har vi valt att låna in Lars Lundin under en månad. Tanken är att övriga backar inte skall överbelastas och att vi även är rustade för att kunna hantera ytterligare skada eller sjukdom, säger Pär Langer, sportchef HHC.

Lars har under säsongen spelat för Nynäshamns IF i Division 2, men har tidigare representerat HHC under 4 säsonger. Föregående säsong noterades Lasse för 24 poäng på 33 matcher i HHC-tröjan.

- Med tanke på skadorna så var det en bra lösning för både mig och föreningen att kunna hjälpa till under en månad. Förutsättningen var att jag kunde få tjänstledigt från min arbetsgivare i Stockholm och det var inga problem. Flytten går till Hudiksvall nu under helgen och jag sätter igång att träna på måndag. Det blir en utmaning eftersom i stort sett allt är avsevärt bättre jämfört med föregående säsong från spelare till organisation kring laget och föreningen, Jag kommer inte ta någons plats utan hjälper till där det behövs, säger Lasse Lundin, nygammal back i HHC.

- Vi vet exakt vad vi får i Lasse, han vet hur det fungerar i HHC och kommer bidra med erfarenhet och kan användas i power-play med sitt skott, avslutar Pär Langer.

Lasse är därmed spelklar fr.o.m. den 13 november och spelar således inte mot Nacka söndag den 12 november.

#51 Lars Lundin (B)

Född: 1991-07-28

Längd: 181 cm

Vikt: 82 kg

Moderklubb: Leksands IF.

Övriga klubbar: Leksands J18 & J20, Sverige U16 & U19, Borlänge, Drummondville Voltigeurs, Nybro, Häradsbygden, Storhammar, Ålborg, Nynäshamn, HHC.

För mer info gå in HÄR (källa eliteprospects.com) 

Skribent: Hudik Hockey
Epost: Adressen Gömd

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info