Hoppa till sidans innehåll

Pressmeddelande från Hudik Hockey: Pär Langer anställs som sportansvarig med fokus ungdom!

2017-05-07 13:19
Hudik Hockey har idag anställt Pär Langer som sportansvarig med uppgift att leda och skapa förutsättningar för den sportsliga verksamheten inom ungdom, juniorer samt A-lag. Prioriterat område är ungdom samt rekrytering till hockeyskolan.
  • Uppdaterad: 2017-05-07 13:20

- Pär har gjort ett mycket gediget jobb under föregående säsong inom ungdom och att vi nu kan anställa honom som sportansvarig med fokus på utveckling av vår viktiga ungdomsverksamhet känns mycket bra. Pär har en imponerande bakgrund inte bara i sin yrkesroll som chef inom polisen, både nationellt samt internationell, utan även på elitnivå inom bandy. Övrigt i organisationsstrukturen som t.ex. ungdomsansvarig, junioransvarig och sportchef A-lag kommer att bestå, säger Sven Görgård, ordförande i HHC.

Pär projektanställs på 2 år minimum och börjar den 31 juli 2017. Han kommer även att vara sammankallande och koordinera sportgruppen bestående av ungdomsansvarig, junioransvarig samt sportchef A-lag. Dessutom kommer Pär att tillsätta tränare och ledare inom ungdom men även juniorer samt vara ansvarig för utbildning. Rekryteringen av fler barn till Tre Kronors Hockeyskola kommer vara prioriterad tillsammans med att sprida HHC:s värdegrund.

- Det känns väldigt spännande och ansvarsfullt att få den här möjligheten att vara en kugge i utvecklingen av HHC:s fortsatta verksamhet. Särskilt positivt är att HHC så tydligt pekar ut ungdomsverksamheten som särskilt prioriterat område. Min fasta övertygelse är att grunden för HHC:s sportsliga framgångar är en bra och bred ungdomsverksamhet, säger Pär Langer, ny sportansvarig i HHC.

Pär har sin främsta idrottsbakgrund inom bandy där han representerat Ljusdals BK, Brobergs IF, Hammarby, IK Sirius med SM-guldet 1975 med LBK som främsta merit. Totalt gjorde han 19 säsonger i Elitserien samt några landskamper för Sveriges bandylandslag. Föregående säsong var Pär ungdomsansvarig i HHC på ideell basis.

- Detta är en mycket tydlig satsning på sporten och framförallt på ungdom som finansieras till 100% av Morgan Perssons Idrottsstiftelse vilket föreningen är mycket tacksam för. Så denna satsning påverkar inte den övriga ekonomin i föreningen. Nu får vi mycket goda förutsättningar att göra någonting riktigt bra i HHC oavsett var i föreningen du är verksam, avslutar Sven Görgård.

 

Skribent: Hudik Hockey
Epost: Adressen Gömd

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info