Hoppa till sidans innehåll

Pressmeddelande från Hudik Hockey: ”Världens starkaste team”

2017-12-27 07:50
Med stöd av Länsförsäkringar Gävleborg och SISU/Idrottsutbildarna Gävleborg tar Hudik Hockey ett helhetsgrepp för att jobba med normer, värderingar, attityder och språkbruk i våra ungdomslag – ”Världens starkaste team”.
  • Uppdaterad: 2017-12-27 07:52

Fr vänster: Lasse Mörk Länsförsäkringar Gävleborg, Helena Nilsson SISU, Pär Langer HHC samt Sofie Wallin SISU.

Fotograf: Lena Persson.

Metoden är att utbilda spelare i A-lagstruppen som sedan ska få rollen som föreläsare och ambassadörer för ett värdegrundsbaserat arbete i ungdomarnas naturliga idrottsmiljö (omklädningsrummen). 

- Vi är glada över att Hudik Hockey vill göra den här satsningen. Idrott är så mycket mer än match och tävling, idrott är att vara en del i ett sammanhang för utveckling. Värderingar, tillit och samarbete bland individer och grupper är jätteviktigt. Vi vill vara med för att göra skillnad samt att ta ett stort samhällsansvar, säger Lasse Mörk, Kontorschef på Länsförsäkringar Gävleborg Hudiksvall.

- Det finns ett stort behov av att verkligen ta tag i de här frågorna, både för samhället i stort och i HHC. Jag som sportsligt ansvarig i HHC, är därför mycket glad att vi får stöd av Länsförsäkringar Gävleborg och även tillgång till SISU:s kompetens för att kunna genomföra den här ungdomssatsningen på ett professionellt sätt. Vi vill verkligen skapa en trygg miljö med goda värderingar för alla våra ungdomar att utvecklas i, säger Pär Langer sportchef i HHC. 

 

Skribent: Hudik Hockey
Epost: Adressen Gömd

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info