Hoppa till sidans innehåll

Två raka bortaförluster – nu väntar Tumba på bortaplan

2016-11-05 11:44
HHC börjar spela ihop sig mer och mer och spelet börjar se bättre och bättre ut. Trots det så har laget två bortaförluster i rad, Haninge och Huddinge. Däremellan besegrade man Sollentuna hemma. Imorgon väntar nästjumbon Tumba, just på bortaplan.
  • Uppdaterad: 2016-11-05 21:55

Nykomlingarna Tumba har haft det tufft trots att man inledde säsongen med en trepoängare. Efter premiären så dröjde det till sjätte matchen innan nästa poäng kom, även den en trepoängare, men sedan dess har laget gått tomhänta från matcherna. Detta trots att man varit mycket nära vid ett flertal tillfällen. Man ledde till exempel matchen mot Sollentuna länge men förlorade med uddamålet tillslut och man ledde även mot Väsby fram till tredje perioden då Väsby tog över och kunde gå vinnande. Hudik får dock se till att inte dra på sig för många utvisningar för trots Tumbas tabellposition så ligger laget på tredjeplats i powerplaystatistiken med 20.59%, vilket man får säga är bra siffror.

I hemmamatchen mot Tumba tog Hudik en enkel seger, 12-0, men tränare Lars ”Lillis” Lövblom är noga med att påpeka att det är en ny match som väntar nu.
- Hemmamatchen mot Tumba är glömd, nu är det ny match och för att vinna dessa matcher måste vi verkligen göra jobbet där ute. Ska vi till AllEttan så måste vi vinna dem här matcherna. För att vinna imorgon måste vi hålla fokus och spela med hög fart.

Hudik har två raka bortaförluster och känner nog att det är dags att få sätta sig i bussen hem med glada miner nu. Först förlorade man mot Haninge med 5-0 och sedan med 2-0 mot Huddinge i onsdags.
- Vi gör ändå en helt okej match mot Huddinge. Jag är speciellt nöjd med vårt defensiva spel och arbetsinsatsen överlag var också bra. Men vi måste bli mycket starkare med puck och passningsspelet måste fortsatt bli bättre. Men det känns som vi är på uppgång, säger ”Lillis”.

Men trots en tredjeplats i serien och ett spel som ser bättre och bättre ut så görs det en del förändringar i formationerna till söndagens match.
- Det är framförallt för att jag vill få igång lite nya dialoger, berättar ”Lillis” som har en stor trupp att tillgå vilket alltid känns skönt.

Matchen börjar 16.00 och ni kan följa den live HÄR.
Ni kan också se matchen live gratis HÄR 

Vi är en skola som pluggar till Livesändningsspecialister och kommer köra en 5 kameras produktion på matchen.
Dock så är vi i uppläsningsfasen så ni måste ha överseende med att kommentatorer och även viss kamerahantering inte kommer motsvara Cmore klass.

Efter matchen kan ni läsa om den här på hemsidan ca en timme efter matchens slut.

 

Skribent: Mathias Berglund
Epost: Adressen Gömd

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info