Hoppa till sidans innehåll

”Vilda Väsby” nästa uppgift för HHC

2016-10-04 17:20
– Nu måste vi visa att vi också kan hantera framgång, menar ”Lillis” Lövblom inför onsdagens bortamatch mot Väsby, ett lag som inlett serien riktigt starkt.
  • Uppdaterad: 2016-10-04 17:26

Det HHC-tränaren menar är att målfesten mot Tumba inte får spelarna att ”växla ner” ett snäpp utan att alla måste fortsätta hålla fokus.

– Det är väl det enda jag känner lite oro över. I övrigt verkar allt bra och det känns som om vi tar ett litet steg framåt för varje match och varje träning, konstaterar han.

”Vilda Väsby” har inlett seriespelet i HockeyEttan på ett sätt som absolut väcker respekt. Med åtta poäng på de fyra inledande matcherna – varav tre har spelats på bortaplan – har laget skickat en tydlig signal till sina konkurrenter om att man gärna vill vara med och slåss om platserna till AllEttan.

Väsby är av allt att döma ett av de starkaste div.1-lagen i Stockholmsområdet och spelar ofta tätt och disciplinerat.

– Det är i första hand en attitydfråga för vår del och det gäller att vi fortsätter spela på den nivå vi hade senast. Det var bra fart i spelet och nu börjar vi vinna lite flera kamper framför mål också, säger ”Lillis”, som nu fått tillbaka Viktor Widing i träning. Men Viktor behöver ytterligare tid och kommer troligen inte att spela mot Väsby.

Tyvärr ser det också ut som om Fredric Larsson kan bli borta länge på grund av sin ryggskada. Eftersom också Elias Frisk är långtidsskadad är det numerärt sett lite tunt på backsidan.

– Vi har vunnit tredjeperioderna i tre av våra fyra matcher och det är viktigt. Det är ingen klyscha utan rena fakta eftersom det ofta är där det avgörs, konstaterar ”Lillis” som nu hoppas att hans spelare ska hålla sig kvar på vinnarspåret.

Nästa gång HHC spelar på hemmaplan är söndag 9 oktober då Vallentuna kommer på besök.

Och som vanligt kan ni läsa om bortamatchen mot Väsby här på hemsidan redan under matchkvällen. Målsättningen är att det någon timme efter matchens slut alltid ska finnas en text med kommentarer. Och det gäller för såväl hemma- som bortamatcher.

Tipsa gärna era vänner och andra hockeyintresserade om den här unika möjligheten att följa laget genom säsongen. Välkomna!

Skribent: Lars Gösta Larsson
Epost: Adressen Gömd

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info