Hoppa till sidans innehåll

Fina resultat på dressyrtävlingarna

2017-05-18 16:13
Stort tack till funktionärer, ryttare och publik för trevliga dressyrtävlingar den 13-14 maj. Hufvudstas ekipage fick var med på prisutdelning ett flertal gånger.
  • Uppdaterad: 2017-05-18 16:14

Nu har vi avslutat vårens tävlingar. Sist ut var dressyren.

På lördagen var det ponnyernas tur. Vi hade tre klasser för dagen. Först ut var en LC:1 där våra superduktiga tjejer slog till med en trippel! Det vill säga de kom etta, två och trea i samma klass. Vann gjorde Ebba Bergenstråhle/Gladdys, tvåa blev Alva Jonolf/Mustang Rocky och trea kom Zoë Wittig/Shackleton Royal Tribute. Stort grattis! Dagen fortsatte med en LB:1 där Elin Idegran/Oscar kom trea. Våra ryttare gjorde fler fina ritter, men det räckte inte till fler rosetter.

På söndagen var det hästryttarnas tur. Även här fick vi se väldigt många fina ritter av våra ekipage. Första klassen, som var en LB:2, vanns av Rebecca Husberg/Hexandrus. Sabina Asplund/Quizkid kom fyra. Andra klassen var en LB:3 och där var Sabina och Quiz högst upp på prispallen tätt följt av Rebecca och Hexandrus på andraplats.

Tack till alla funktionärer och sponsorer

Ni är så sjukt duktiga och ni har fått massa beröm från utomstående. Vi hade såklart ett funktionärslotteri även denna gång. Grattis till Ulrika Wickbom, Anna Burvall, Eva-Karin Gedeon, Christian Romero-Hamrin, Sabina Asplund, Alva Nyholm, Alva Jonolf och Valentina Huber som får varsitt presentkort från vår sponsor Back2Use.

Stort tack även till våra sponsorer Hööks Hästsport i Upplands Väsby, Back2Use, Kentaur, Ardex och Sjöhagen Wear, som gett fantastiskt fina priser till placerade ekipage.

Skribent: Agneta Wahlström

Logo Kentaur magasin

Logo back 2 use

Banner Hööks grå

  Logo Hufvudsta Gård

 

Logo Agria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Hufvudsta RK - Ridsport
Hufvudsta Gård
17173 Solna

Kontakt:
Tel: +468831234 (Ridskolan)
E-post: This is a mailto link

Se all info