Hoppa till sidans innehåll

Grattis till årets klubbmästare i hoppning!

2017-06-13 11:27
Tisdagen den 6 juni avgjordes de båda omgångarna i klubbmästerskapen i hoppning. Vi säger grattis till Emma Engleryd och Marie Nyholm som nu kan titulera sig klubbmästare för 2017.
  • Uppdaterad: 2017-06-20 16:03

Det var nationaldag, det var strålande sol och det var flera ryttare som var sugna på att ta hem titeln som klubbmästare.

För första gången reds de båda omgångarna på samma dag. Deltagarana lottade fram två olika hästar/ponnyer vid samlingen – en för omgång 1 och en för omgång 2. Därefter var det dags att bygga banan. 70 cm för kategori C, 80 cm för kategori D och 90 cm för häst.

I första omgången på ponny fick vi se fyra dubbelnollor. Snabbast av dem var Emma Engleryd på Gipsy Carol. Därefter placerade sig Anton Svennson/Tribbe och Anna Ahlström/Gladdys. På häst var det en som gick dubbelnolla och det var Erica Rundberg på Lavina. Tvåa blev Marie Nyholm/Lomnica med 4 fel i omhoppningen.

Det blev en liten vilopaus innan vi drog igång den andra rundan för dagen. Bland ponnyerna var det Emma Romero-Hamrin på Tequlia som var snabbast. Tvåa kom Emma Engleryd/Noel och trea blev Matilda Romero-Hamrin på Spöket. På häst segrade Marie Nyholm på Lomnica och två kom Nova Gotthardsson på Lavina.

När KM-poängen räknades samman stod Emma Engleryd överst på den totala prispallen för ponny och Marie Nyholm på häst. Stort grattis till er båda!
Här är hela resultatlistan

Tack till alla ni som på ett eller annat sätt hjälpte till som funktionärer. Helt klart guld värt!

Skribent: Agneta Wahlström

Logo Kentaur magasin

Logo back 2 use

Banner Hööks grå

  Logo Hufvudsta Gård

 

Logo Agria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Hufvudsta RK - Ridsport
Hufvudsta Gård
17173 Solna

Kontakt:
Tel: +468831234 (Ridskolan)
E-post: This is a mailto link

Se all info