Hoppa till sidans innehåll

En i gänget


Sommarens profil i vårt härliga instruktörsteam:
Jag heter Laura och är född och uppvuxen i norra Mexiko. När jag var 11 år flyttade jag och min familj till USA där jag spenderade resten av mina år som tonåring. Efter 1 års universitetsstudier i USA flyttade jag tillbaka till Mexiko år 2008 där jag träffade mitt livs kärlek, Elias, en svensk och snygg utbytesstudent som numera är min man. 
Efter några år av distansförhållande och tillfälliga vistelser i Mexiko (där jag studerade på universitet) bestämde vi för att flytta tillsammans till Luleå för att studera. Nu, efter 5 års universitetsstudier i Luleå och efter att ha bott i Sverige i 6 år befinner jag mig i Hofors. En trevlig och vänlig plats som jag har fått uppleva sedan i februari i år. 
Idrott och dans har alltid varit en viktig del av mitt liv; jag tävlade därför både i Mexiko och USA inom triathlon, långdistans löpning och moderndans. 2012 upptäckte jag ZUMBA och blev förälskad i träningsformen där jag kunde göra båda samtidigt (dans och motion). 
Mina dagar har gått ut på att studera på 150%, jobba,lära mig nya språk och vara Zumba och Strong by Zumba instruktör. Jag är extremt tacksam och glad att jag har fått träna och leda på Aerostep där jag har träffat otroligt fina människor! 
Bilden är tagen i Florianópolis,Brasilien förra hösten efter att jag utbildade mig och certifierades som STRONG by Zumba instruktör, en ny fantastisk träningsform som inte innehåller dans men som har gjort mig starkare. Certifieringen gjorde jag i samband med att jag gjorde en praktik i södra Brasilien  som ingick i mitt utbildningsprogram. 

 

Uppdaterad: 2017-06-21 18:59
Skribent: Susanne Björn

Postadress:
IF Aerostep Company - Korpen
Skolgatan 5
81330 Hofors

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info