IFK Goteboule - Boule - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

IFK Goteboule - Boule

 

 

Vi verkar för boulens framtid - häng med oss!

 

 

.

Grattis till SM-silver och övriga framgångar i Vet...

En liten kort information från årets SM i Vetlanda. Webmaster var inte själv närvarande så det blir en kort rapport. Om det är någon av deltagarna som vill dela med sig av sina upplevelser kommer dessa att publiceras här. 

IFK 1:a 2:a 4:a i se...

Efter det första sammandraget i serierna som spelades den 17-18 /6 ligger IFK Goteboule 1:a i div 1 2a i div. 4 veteran och 4:a div 3.

Grattis DM-Guld och ...

DM i dubbel spelades den 27/5 på Kviberg. Klubben deltog med 5 lag. Sebastian Patron och Patrick Massimi vann guldet i den öppna klassen och Hasse och Maria Hermansson vann brons i V55-klassen.Tove Orrbeck och Stefan Falk kom 5:a.

Grattis till DM-bron...

I DM i mixeddubbel som spelades i strålande sol på Kristihimmelfärdsdagen den 25/5 deltog 5 lag från klubben. Resultatet blev 1 brons och 1 st. 4.e plats och 5:e plats.

Grattis till DM-silv...

Elwi Carlsson , Stefan Falk och Sebastian Patron spelade mixedtrippel i öppen klass i Grevegården den 21/5.

Efter att i 1/4-finalen besegrat sina klubbkompisar (Hasse, Magnus och Joanna) med 13-12 så gick de vidare till semifinalen där de besegrade DEB men sedan så var LID dem övermäktiga i finalen.

(bilden är hämtad från GBBF vilka har copyright på den)

Grattis till DM-silv...

Söndagen den 4/6 spelades de avslutande klasserna i DM. Skytte och singel.
klubben ställde upp med Anza och Joakim i skyttet, Joakim slutade på en 4:e plats. I singeln ställde klubben upp med 5 spelare. Joanna vann silver, damklassen Anza 5:a i öppen. De övriga Hasse, Maria och Viktor tog sig inte vidare ur gruppen.

Resultat Sluta Gräv ...

Den traditionella 2-dagars tävlingen Sluta Gräv genomfördes i Bouleparken den 19-20/11. 48 lag deltog. resultat och bilder nedan.

Kasta inte bort lillen

Vad tänker du när du kastar ut lillen?

Lägger du den på ett bekvämt och

lagom avstånd så att spelet kan börja

eller tar du tillvara på matchens viktigaste ”kula”?

IFK Goteboule blev 2:a i Lag-DM öppen

Lördagen den 11/2 spelades Lag-DM i öppen klass i Boulecenter Majvallen.

7 föreningar i Göteborgs BouleDistrikt ställde upp. När tävlingen var över så stod Lindome som segrare och IFK Goteboule som 2:a. Uddevalla fick en hedrande 3:e plats. De som representerade klubben var : Joakim Berge, Anzaree Chaimoon, Joanna Dizon, Anette Falk, Stefan Falk,Hasse Hermansson, Edis Dautovic, Sebastian Patron Klubben vann 4 möten av 6.

Resultat på GBBF

KM 2016

Klubbmästerskap 2016 spelades den 5/11 i Bouleparken. Efter 3 lottade matcher, där de åtta bästa spelade kvartsfinal i dubbel som sedan fortsatte med de 4:a bästa som spelade semifinal i singel. Finalen spelades mellan Sebastian och Peter.

 
 
 
 
world of petanque  
 
IFK Goteboule bjuder in till tävlingar
(mer info finns för tävlingar som är länkade)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Postadress:
IFK Goteboule - Boule
Tove Orrbeck, Bangatan 24 A
41463 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info