Hoppa till sidans innehåll

Funktionärsinformation


Våra tävlingsarrangemang 2017

OBS-tävlingar i skidorientering, 14–15 januari

IFK Mora OK arrangerar skidorienteringstävlingar över medel- och långdistans i Grönklitt lördag och söndag 14-15 januari. Per Rapp är tävlingsledare, och Klaus Csúcs banläggare. Ytterligare ett tjugotal funktionärer behövs. Kontakta Per Rapp om du vill hjälpa till.

 

Mora Youth Challenge (MYC), 25–28 maj

IFK Mora OK arrangerar orienteringstävlingar och ungdomsaktiviteter under fyra dagar i maj. Vi hoppas på en fartfylld helg med många deltagare.

• Långdistans i Skuru, Långlet

• Moraruset – ett terränglopp utöver det vanliga

• Sprintorientering i Moraparken

• Medeldistans i Skuru, Långlet

Marie Rapp är tävlingsledare, och Lars Ambrosiusson, Björn Wrahme och Erik Svensson banläggare. Alla medlemmar kommer att få en förfrågan om att hjälpa till med två arbetsdagar. På DM tävlingarna 2016 var vi cirka 100 funktionärer, och om alla nu arbetar två dagar av fyra, så behövs totalt 200 funktionärer. Vissa huvudfunktionärer kommer dock att behöva arbeta alla fyra dagarna.

Vad vill du göra? Först till kvarn brukar det heta, och här har du en chans att påverka vilken typ av funktionärsuppdrag du vill ha. Kontakta Marie Rapp, och berätta vilka dagar du vill arbeta, och vad du helst vill göra.

Efter Vasaloppet kommer ni, som inte har hört av er, att få ett brev där ni blivit uppsatta på dag och arbetsuppgift. Naturligtvis kan man ha förhinder, och ni som har det får gärna höra av er till Marie innan utskicket går ut. Vill man sedan byta dag eller arbetsuppgift, så försöker vi lösa det så gott det går.

 

Veteranorientering Västmanland-Södermanland, 12–15 juni

IFK Mora OK ansvarar för banläggning och kontrollutsättning vid tävlingar för Västmanlands och Södermanlands veteranorienterare 12–15 juni. Sprintdistans avgörs i Moraparken, långdistans i Hemus, stafett i Hemus, och medeldistans i Vinäs. Lasse Back och Tore Södersten lägger banorna i Hemus, och Per Holm och Lars Hedberg i Vinäs.

Veteranerna från Västmanland och Södermanland sköter stora delar av arrangemanget själva, så behovet av funktionärer är inte så stort. Om du vill hjälpa till som funktionär, kan du kontakta Bengt Holm, som är tävlingsledare för IFK Mora OK:s del i arrangemanget.

 

Mora Trail, 9 juli

IFK Mora OK:s terränglopp, Mora Trail, blev en succé premiäråret 2016. I år är det dags igen. Start och mål är i Läde, och de längre banorna går över Hökberget, via Hökbergs fäbod, och längs älven tillbaka till Läde. Kortaste knattebanan är 2 kilometer, och längsta ultramaratonbanan är 45 kilometer.

Björn Wrahme är tävlingsledare. Aktiva juniorer och seniorer förväntas hjälpa till med arrangemanget, och även alla andra är välkomna att hjälpa till. Kontakta Björn Wrahme.

 

Dala veteran-OL, 19 september

Tisdagen den 19 september arrangerar IFK Mora OK orienteringstävling i Hemus för veteraner från hela Dalarna. Bengt Holm är tävlingsledare, och Lasse Back lägger banorna. Kontakta Bengt om du vill hjälpa till som funktionär.

 

Du hittar tävlingsledarnas kontaktuppgifter under Föreningen i huvudmenyn.

 

Funktionärsinformation Vasaloppet

 

Dokumentation

Efter medlemsinloggning kan du hitta dokumentation för våra tävlingsarrangemang via menyn nedan. Klicka på hänglåset högst upp till höger, och logga in med samma användarnamn och lösenord som du använder i Eventor.

Uppdaterad: 2017-01-23 08:00

Anslagstavla

Visa hela anslagstavlan

 

 

Sponsorer

IFK Mora OK:s sponsorer

 

 SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
IFK Mora OK - Orientering
Vasaloppets hus
79232 Mora

Besöksadress:
Vasaloppets hus
79232 Mora

Kontakt:
Tel: 0250-392 13
E-post: This is a mailto link