Hoppa till sidans innehåll

Lokaler och materiel


Klubbstugan i Hemus

Klubbstuga

IFK Mora OK har en klubbstuga vid Mora skidstadion i Hemus. Vid ordinarie verksamhet inom klubben bokas stugan genom att aktiviteten anges i Aktivitetskalendern på startsidan. Detta är viktigt för att undvika att flera aktiviteter kolliderar.

Ibland hyrs klubbstugan ut till medlemmar för privata aktiviteter, eller till andra föreningar.

Stugan har maximalt fem bäddar. Handdukar ingår inte. Kylskåp, mikrovågsugn, perkulator och vattenkokare finns. Toalett, dusch och bastu finns i närbelägen lokal. Det är inte tillåtet med rökning och husdjur i klubbstugan.

 

Prislista vid uthyrning: Ordinarie pris Medlemspris
Halvdag (upp till 4 timmar) 200 kronor 100 kronor
Heldag (mer än 4 timmar) 400 kronor 200 kronor
Övernattning 1000 kronor/dygn 1000 kronor/dygn
Tillägg per madrass 200 kronor/dygn 200 kronor/dygn

Tillägg per bäddset
(madrass, täcke, lakan, kudde)

300 kronor/dygn 300 kronor/dygn

 

Tillsammans med de andra klubbarna i IFK Mora har vi även klubbstugor i Eldris och Hökberg. De bokas via IFK Mora IA:s kansli. Läs mer på IFK Mora IA:s hemsida.

Vasaloppets Hus

Vasaloppets hus

I Vasaloppets hus finns klubbens kansli och flera möteslokaler. Följande personer har nyckel för att komma in i Vasaloppets hus på helger och kvällstid: Marie Rapp, Lars Ambrosiusson, Per Holm, Thomas Eriksson, Johan Trygg, Anders Claesson, Sara Hodler, Kristian Dahlström och Lena Karlsson Holmer. Det finns även en nyckel på kansliet för tillfällig utlåning.

 

Information om öppettider finns på IFK Mora IA:s hemsida.

Förråd och materiel

I klubbstugan vid Mora skidstadion i Hemus finns ett mindre förråd med materiel för tränings- och tävlingsarrangemang. Här finns även lite utrustning för mathållning i samband med läger och tävlingsresor. Många medlemmar har nyckel till stugan, bland andra Per Rapp, Eva Pålsson, Martin Sellberg, Karl-Erik Andersson, Klaus Csúcs och Per Holm.

 

Klubben har en egen avdelning i Vasaloppets stora förråd i Hemus. Där finns framför allt mer skrymmande materiel för tävlingsarrangemang, men även verktyg som kan användas i andra sammanhang.

 

På kansliet i Vasaloppets hus finns allt som behövs för att arrangera motionsorientering. Här finns även kartställ och pannlampor för utlåning; och kompasser och SI-pinnar för utlåning i samband med ungdomsträning. Sportident-utrustning finns också på kansliet, och bokas via Kristian Dahlström. Han och Kalle Björkman ser till att enheterna fungerar och är rätt programmerade.

Vindskydd och klubbvimpel förvaras i ett förråd en trappa ner i Vasaloppets hus. Från ingången på baksidan är det första dörren till vänster en trappa ner.

 

Särskilda pannlampor för elitstafetter finns hos Björn Wrahme, och madrasser för läger och tävlingsresor förvaltas av Per Rapp.

 

Per Rapp och Lars Hedberg har, på styrelsens uppdrag, övergripande ansvar för klubbens materiel.

 

Uppdaterad: 2016-12-30 13:55

Anslagstavla

Visa hela anslagstavlan

 

 

Sponsorer

IFK Mora OK:s sponsorer

 

 SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
IFK Mora OK - Orientering
Vasaloppets hus
79232 Mora

Besöksadress:
Vasaloppets hus
79232 Mora

Kontakt:
Tel: 0250-392 13
E-post: This is a mailto link