Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund


Färdiga sidtypsmallar gör det mycket enkelt för föreningen att få möjlighet till ett professionellt utseende på hemsidan samt att utnyttja smidiga verktyg som nyhetslista, bild- och dokumentarkiv, medlemsanmälan och kalenderfunktion m fl.
 
Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
Hur kan vi träna för att i så stor utsträckning som möjligt undvika skador?
 
Jens Andersson ville starta ett utvecklingslag i fotboll med en tydlig koppling till integration, och sökte hjälp både hos Orsa IF FK och sedan Dalaidrotten.
 
Utbildningen är utvecklad av Michail Tonkonogi och utgår ifrån allsidighet som grund och långsiktig utveckling som mål.
 
En unik möjlighet till dig i föreningen som har arbetsgivaransvar. Annika Eidfelt från Arbetsgivaralliansen håller i utbildningen och kommer bl.a. att ta upp frågor som rör anställningsavtal och sociala avgifter.
 

Anställd i förening

(2016-09-21 13:30)
En träff för föreningsanställda inom idrotten där fokus ligger på ditt uppdrag i föreningen. ​Målgruppen är föreningsanställda.
 
En utbildning för styrelseledamöter och mötesordföranden.
 
Kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline administration. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.
 
Vad gör vi om olyckan är framme? Hur kan vi minska skaderisken?
 
Kom och dela vår vardag! Vi har lediga lokaler och välkomnar ytterligare hyresgäster.
 

Dala Pride Parad 2016

(2016-09-11 16:25)
Välkommen till en vecka i normbrytandets tecken. Det bjuds på workshops, föreläsningar, artister, dans, filmvisning, samtal, möten, livsöden, utställare. Veckan avslutas med Pride Parad på lördagen.
 
Dala Pride vill välkomna idrotts-Dalarna till en särskilt föreläsning under festivalen lördagen den 24 september 17:00 på stora scenen i Kulturhus tio14!
 
Vi välkomnar dig till höstens första Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
Vem skulle acceptera en bög i omklädningsrummet? För mig gick det bra. Ett accepterande lag. Ett kamratgäng där öppenheten var starkare än rädslan och okunskapen, och där en nygammal Christoffer togs emot med öppna arma
 

Filtrera nyheter

Postadress:
IFK Mora SK - Skidor
Vasaloppets Hus
79232 Mora

Kontakt:
Tel: 0250-39216
E-post: This is a mailto link

Se all info