Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund


Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 

Det du inte såg

(2016-10-20 15:40)
En nyskriven pjäs, baserad på höjdhopparen Patrik Sjöbergs uppmärksammade självbiografi med samma namn.
 
Kursen vänder sig framförallt till administratörer inom föreningens IdrottOnline klubbsida och bör vara väl insatt i verktyget.
 
När ska man använda tejp? Kan tejp göra mer skada än nytta?
 
Plattformen - barn upp till 12 år, är idrottens barnledarutbildning på basnivå och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare för barn mellan 7-12 år.
 
Uppdatera era trycksaker och erbjud medlemmarna en värld i färg! Vi vill ge er i förbund och föreningar möjlighet att göra era snygga trycksaker ännu snyggare därför sänker vi nu priset på färgkopieringen.
 
IFK Grängesberg är ett exempel på hur nya verksamheter kan växa fram. Och ett bevis för att det går att tänka ”utanför boxen”.
 
Färdiga sidtypsmallar gör det mycket enkelt för föreningen att få möjlighet till ett professionellt utseende på hemsidan samt att utnyttja smidiga verktyg som nyhetslista, bild- och dokumentarkiv, medlemsanmälan och kalenderfunktion m fl.
 
När barn idrottar på sina egna villkor brukar det fungera ganska bra. Problem uppstår ofta när vuxna sätter etikett på prestationer, gör upp planer så att vissa ska vinna över andra eller systematiskt tränar barn för kortsiktiga resultat.
 
"Vi har pengar så vi behöver inte jobba med marknadsföring och sponsorer." Det är inte så många föreningar som känner igen sig i den meningen. Föreningslivet handlar idag om så mycket mer än bara idrott.
 
Utbildningen är utvecklad av Michail Tonkonogi och utgår ifrån allsidighet som grund och långsiktig utveckling som mål.
 
"Här är jag, ett kommunalråd född på 1970-talet, med vidöppet sinne för att hitta nya innovativa lösningar kring hur vi ska få fler människor att hitta glädjen i fysisk aktivitet. Jag är beredd att göra allt som står i min makt för att bidra till ett
 
Elin Lundberg, back i Leksands IF sedan 2007, är en av de 75 idrottare från hela landet som får Riksidrottsförbundets och Svenska Spels elitidrottsstipendium 2016-2017.
 
En unik möjlighet till dig i föreningen som har arbetsgivaransvar. Annika Eidfelt från Arbetsgivaralliansen håller i utbildningen och kommer bl.a. att ta upp frågor som rör anställningsavtal och sociala avgifter.
 
Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 

Filtrera nyheter

Postadress:
IFK Mora SK - Skidor
Vasaloppets Hus
79232 Mora

Kontakt:
Tel: 0250-39216
E-post: This is a mailto link

Se all info