Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund


Nu sänker vi priset!

(2016-08-25 13:44)
Uppdatera era trycksaker och erbjud medlemmarna en värld i färg! Vi vill ge er i förbund och föreningar möjlighet att göra era snygga trycksaker ännu snyggare därför sänker vi nu priset på färgkopieringen.
 

VM-Guld till Tove!

(2016-08-24 11:05)
På medeldistansen och på hemma-VM i Strömstad kom så äntligen det som saknats. Med en segermarginal på 35 sekunder före Heidi Bagstevold tog Tove sitt efterlängtade VM-Guld.
 

Dags att söka LOK-stöd

(2016-08-23 10:00)
Ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under våren 2016, ska vara inskickad senast den 25 augusti.
 
Vad gör vi om olyckan är framme? Hur kan vi minska skaderisken? Deltagarna ska genom att kunna ge adekvat akutbehandling, smärtlindring och omhändertagande minska rehabtiden hos skadade idrottsutövare.
 
Kom och dela vår vardag! Vi har lediga lokaler och välkomnar ytterligare hyresgäster.
 
Plattformen - barn upp till 12 år, är idrottens barnledarutbildning på basnivå och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare för barn mellan 7-12 år
 
Utbildningen som genomförs på två platser.
 
Utbildningen är en introduktion med information och inspiration kring föreningslärans grunder.
 
Semesterstängt från 11 juli.
 
Dalaidrotten söker idrottskonsulent med projektledaransvar för domarprojektet.
 

Anställd i förening

(2016-06-30 08:36)
En träff för föreningsanställda inom idrotten där fokus ligger på ditt uppdrag i föreningen. ​Målgruppen är föreningsanställda.
 
En unik möjlighet till dig i föreningen som har arbetsgivaransvar. Annika Eidfelt från Arbetsgivaralliansen håller i utbildningen och kommer bl.a. att ta upp frågor som rör anställningsavtal och sociala avgifter.
 
Att idrotta handlar inte bara om träning och tävling. Det är många faktorer som påverkar hur man presterar, återhämtar sig och utvecklas.
 
Juni är nästan slut men för triathleterna på Dala Sports Academy har säsongen precis börjat.
 
Hur ska vi arbeta med sociala medier? Vad är viktigt att tänka på om vår förening får negativ publicitet i medierna? Det är några av frågorna som behandlas i kursen.
 

Postadress:
IFK Mora SK - Skidor
Vasaloppets Hus
79232 Mora

Kontakt:
Tel: 0250-39216
E-post: This is a mailto link

Se all info