Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund


Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
Kursen syftar till att ge en fördjupad kunskap i hur man hanterar en hemsida.
 
Vad gör vi om olyckan är framme? Hur kan vi minska skaderisken? Syftet med utbildningen är att ledare och aktiva ska veta hur man tar hand om och behandlar en skada i det akuta skedet under idrottsutövandet.
 
Kinesiotejp är en elastisk terapeutisk tejp som används som förebyggande och behandlande av vanliga sportskador och en rad olika fysiska smärtor.
 
Tävlingssäsongen 2016-2017 är precis avslutad och vilken säsong det blev för många av våra DSA-aktiva!
 
När ska man använda tejp? Kan tejp göra mer skada än nytta?
 
Kursen vänder sig framförallt till administratörer inom föreningens IdrottOnline klubbsida och som bör vara väl insatt i verktyget.
 
Precis som samhället i stort så möts nu gamla och nya perspektiv. En tid där förvirring lätt uppstår. Ska vi stå kvar eller ska vi ta steget in i framtiden.
 
Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
Plattformen - barn och ungdom är idrottens barnledarutbildning på basnivå och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare för barn mellan 7-15 år.
 
Färdiga sidtypsmallar gör det mycket enkelt för föreningen att få möjlighet till ett professionellt utseende på hemsidan samt att utnyttja smidiga verktyg som nyhetslista, bild- och dokumentarkiv, medlemsanmälan och kalenderfunktion m fl.
 
Utbildningen är en introduktion med information och inspiration kring föreningslärans grunder.
 
Inom Dalaidrottens projekt Nya verksamhetsformer som pågick under 2016, provade tennis som första individuella idrott Lightkonceptet.
 
LOK-stödsansökan är öppen och ansökan för hösten 2016 ska skickas in. Läs mer om viktig information, statistik och öppettider inför ansökningsdagen. Sista ansökningsdag är 25 februari.
 
Lyssna till intervjun med projektledare Jenny Moen där hon berättar om domarnas situation och projektet.
 

Postadress:
IFK Mora SK - Skidor
Vasaloppets Hus
79232 Mora

Kontakt:
Tel: 0250-39216
E-post: This is a mailto link

Se all info