Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund


Redovisa till SISU

(2016-12-07 11:40)
Alla lärgrupper och övrig verksamhet som pågår ute i föreningarna ska redovisas. Redovisningen är en viktig del av SISU-verksamheten för er och för oss.
 
Stimulera aktiva ungdomar med ett stipendium som ska gå till idrottsutövande ungdomar med kvaliteter, inte bara på idrottsbanan utan också i skolan och kamratkretsen.
 
Plattformen - barn och ungdom är idrottens barnledarutbildning på basnivå och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare för barn mellan 7-15 år.
 
Utbildningen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline rörande medlemshantering och avgifter. Målgruppen är kassörer som ska använda IdrottOnline.
 

Vårens alla kurser!

(2016-12-02 14:25)
Nu finns alla vårens kurser på hemsidan. SISU Idrottsutbildarna är ett stöd för ökad kompetens för dig och din förening, välkommen med en anmälan.
 
Som idrottsförälder vill jag ställa upp för mina barn, jag älskar att få vara med och dela deras glädje inför idrotten.
 
Den traditionsenliga tävlingspremiären genomfördes i ett vintrigt Bruksvallarna. De flesta av Dala Sports Academys skidåkare samt några av skidorienterarna stod på startlinjen.
 
Vi välkomnar dig till årets sista Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
Träningsplanering och träning för cyklister med fokus på grundträning under en enskild säsong samt hur man bör tänka när man lägger grunden för en hel idrottskarriär som ung.
 
Det blev ett innehållsrikt Riksidrottsforum i Falun där nära 300 deltagare diskuterade svensk idrotts vägval mot 2025. För dig som vill ta del av det som hände under RIF har RF samlat presentationer, filmade avsnitt och foton på RIF-sajten.
 
Varje sommar arrangerar idrottsföreningarna i Dalarna en mängd olika sommarskolor. En del sommarskolor pågår flera veckor och andra bara någon dag, variationen är stor.
 

Det du inte såg

(2016-11-15 09:40)
En nyskriven pjäs, baserad på höjdhopparen Patrik Sjöbergs uppmärksammade självbiografi med samma namn.
 
Nu även öppen för övriga idrotter! Kursen syftar till att ge tävlingsledare, funktionärer inom motorcykel och snöskotersport kunskaper för att kunna hantera en akut kris till följd av en allvarlig
 
År 2016 blev ett mycket lyckat år för våra friidrottare på Dala Sports Academy. De har lyckats samla ihop tolv SM medaljer vid senior SM och U23 klassen vid Junior-SM (4 guld, 4 silver och 4 brons).
 
Kursen syftar till att ge en fördjupad kunskap i hur man hanterar en hemsida i IdrottOnline Klubb.
 

Filtrera nyheter

Postadress:
IFK Mora SK - Skidor
Vasaloppets Hus
79232 Mora

Kontakt:
Tel: 0250-39216
E-post: This is a mailto link

Se all info