Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund


Plattformen - barn och ungdom är idrottens barnledarutbildning på basnivå och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare för barn mellan 7-15 år.
 

Att vara domare

(2017-01-18 12:35)
Kom och bli inspirerad av två daladomare som tagit stora steg i sina domarkarriärer.
 
Kursen syftar till att ge en fördjupad kunskap i hur man hanterar en hemsida i IdrottOnline Klubb. Vi går igenom fler alternativ inom de olika sidtyperna som IdrottOnline erbjuder och dessutom fördjupar vi oss i bildhantering samt medlemskoppling frå
 
Vi ser gärna att ni redovisar senast 18 januari. Alla lärgrupper och övrig verksamhet som pågår ute i föreningarna ska redovisas. Redovisningen är en viktig del av SISU-verksamheten för er och för oss.
 
Kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline administration. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.
 
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna söker medarbetare för att offensivt möta framtiden. Vi söker nu en koordinator för idrottens inkluderingsarbete.
 
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna söker medarbetare för att offensivt möta framtiden. Vi söker nu två idrottskonsulenter.
 
Träningsplanering och träning för cyklister med fokus på grundträning under en enskild säsong samt hur man bör tänka när man lägger grunden för en hel idrottskarriär som ung.
 
Stimulera aktiva ungdomar med ett stipendium som ska gå till idrottsutövande ungdomar med kvaliteter, inte bara på idrottsbanan utan också i skolan och kamratkretsen.
 

Dags att söka LOK-stöd

(2016-12-14 08:30)
LOK-stödsansökan är öppen och ansökan för hösten 2016 ska skickas in. Läs mer om viktig information, statistik och öppettider inför ansökningsdagen. Sista ansökningsdag är 25 februari.
 
Utbildningen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline rörande medlemshantering och avgifter. Målgruppen är kassörer som ska använda IdrottOnline.
 

Vårens alla kurser!

(2016-12-02 14:25)
Nu finns alla vårens kurser på hemsidan. SISU Idrottsutbildarna är ett stöd för ökad kompetens för dig och din förening, välkommen med en anmälan.
 
Som idrottsförälder vill jag ställa upp för mina barn, jag älskar att få vara med och dela deras glädje inför idrotten.
 
Den traditionsenliga tävlingspremiären genomfördes i ett vintrigt Bruksvallarna. De flesta av Dala Sports Academys skidåkare samt några av skidorienterarna stod på startlinjen.
 
Vi välkomnar dig till årets sista Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 

Postadress:
IFK Mora SK - Skidor
Vasaloppets Hus
79232 Mora

Kontakt:
Tel: 0250-39216
E-post: This is a mailto link

Se all info