Matchningspolicy - IFK Skövde HK - Handboll - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Matchningspolicy


IFK Skövde Handboll har en genomtänkt och klar policy angående matchning och "toppning" av ungdomslag. Därför tycker vi att det är viktigt att markera föreningens policy för såväl spelare, ledare som föräldrar. Att samtliga berörda tar del av och vet om dessa förutsättningar borgar för en medvetenhet bland de berörda.

 

Upp till 14 år (D-, C-, och förstaårs B-pojk)
Vi tillåter inga som helst toppningar eller matchningar med bättra lag upp till 14 års ålder. Alla spelare skall ges samma möjligheter till spel.

Från 14 år (Andra års B-pojk, USM för B-Pojkar)
Vi tillåter oss att i enstaka matcher spela med en bättre uppställning med betonar i övrigt bredden i vår verksamhet.

15-16 år (Första års A-pojk och USM laget)
När vi vill kan vi ta ut det bästa laget till spel och även periodvis spela med starkaste uppställningen. Vi har dock ansvaret att låta alla spela. På träningar kan en viss nivågruppering vara aktuell.

Junior- och farmarlag
Vi försöker på denna nivå tränings- och tävlingsspela mycket, vilket innebär mycket matchtid för samtliga spelare. Precis som på A-pojksnivå tar vi ut det bästa laget till spel när vi anser detta nödvändigt. I Junior-SM spelar vi alltid med det starkaste laget.

Träning och match
IFK Skövde Handbolls policy är att träningsmängd styr spelmängd. Tränar man mindre, spelar man mindre, vilket hos oss känns helt naturligt.

Uppdaterad: 16 AUG 2013 14:29
Skribent: Jesper Rudh

Rent A Wreck

 

Postadress:
IFK Skövde HK av 1991 - Handboll
Box 26
54121 Skövde

Besöksadress:
Gruvgatan 4C
54131 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500 414050
E-post: This is a mailto link

Se all info