Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


 
Landslaget är i Sofia, Bulgarien på en veckas precamp inför Strandja Tournament som startar den 19/2. Nedan följer en rapport från huvudledare Petri Eriksson.
 
Vi från Svenska Boxningsförbundet är glada att kunna meddela att Vesa-Petri Eriksson kommer bli vår nye Sport- och Utvecklingsansvarige från och med 1 mars 2018.
 
Adjmal Omarzada och Carlos Bermudez åkte som ledare ned till "62th Bocskai István Memorial" i Debrecen, Ungern. Nedan finner ni Adjmals rapport från de olika matcherna under turneringen.
 

Olympic Goal 2024

(2018-02-07 13:04)
Den 6–8 april 2018 kommer turneringen ”Olympic Goal 2024” att äga rum i Kristinehamn, Sverige. Nationer som Estland, Danmark, Norge, Lettland, Ungern m.fl. har blivit inbjudna att delta i denna internationella turnering.
 
Som titeln på denna nyhet avslöjar, så kan vi från SBF med glädje berätta att Anne Merete Mellemsaether har blivit tilldelad 2 stjärnor som R/J inom AIBA.
 
Den 6:e februari är det dags för "62th Bocskai István Memorial" i Debrecen, Ungern. Sverige kommer i denna internationella turnering få möjlighet att mäta sig med boxare från hela världen.
 

Barnens spelregler

(2018-02-05 09:00)
Den 1:a februari 2018 släppte Riksidrottsförbundet tillsammans med BRIS, Barnens Spelregler, vars syfte är att vägleda barn och vuxna kring barns rättigheter inom idrotten. Vi på SBF uppmanar givetvis våra föreningar att ta del av detta material.
 
Då boxare under tävling tillåts boxa i närmast högre erfarenhetsklass, ska detta registreras i den nya blanketten del 3 i tävlingsrapporten. Boxare ska dock anmälas i TA-systemet med den faktiska erfarenhetsklassen.
 

Grattis svensk boxning

(2018-02-01 22:38)
Svenska Boxningsförbundet har fått sin ansökan om ändring av villkor 2 i kampsportstillståndet beviljad. Således kan boxare tillåtas boxa i närmast högre erfarenhetsklass efter uppfyllande av vissa villkor.
 
 
 
Söndagen den 21 genomförde Carina och Oscar Sihlén diplompoängdomarutbildning i Stockholm. Totalt utbildades 19 personer.
 
Helgen den 20-21 januari genomför SBF under Ledning av Majid Jelili tränarutbildning steg II i Motala för 16 tränare i landet. Daniel Samuelsson assisterar för att själv kunna hålla utbildningen framöver.
 
Den 12-14 januari begav sig våra landslagsdamer (U/J samt Senior) till Solvalla, Finland, för att delta i "Elite Women, U19, U17 girls training camp". Nedan följer en rapport från Petri Eriksson, en av de deltagande coacherna.
 

Postadress:
IF Linnea Boxning - Boxning
Erstagatan 22
11634 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: carina.sihlen@linneaboxning.se

Se all info