Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SVBF


Utlandskollen är tillbaka med det senaste om våra svenska utlandsproffs. Klubblagssäsongen har nått den mest kritiska av faser. För vissa innebär det att det är slutspelat. För andra innebär det slutspel.
 
Toyoda Gosei Trefuerza, med Anders Kristiansson i spetsen, fick se sig besegrade i de japanska mästerskapsfinalerna. Därmed slutade det med silver för andra året i följd.
 
Stora nyheter! Europeiska Volleybollförbundet (CEV) har tilldelat Sverige arrangörskapet för Silver European Leagues finalhelg, kallad Final four. Nyköpings Arenor huserar det idrottsliga skådespel som väntar helgen 16-17 juni.
 
Volleyboll.se kan i dag presentera exakta datum och spelorter för kommande European League-äventyr. Örkelljunga och Nyköping blir svenska volleybollborgar!
 
Under lördagskvällens avslutade Serie A-omgång spelade 18-åriga Isabelle Haak hem poängligatiteln. Den svenska högerspikern samlade ihop totalt 491 poäng på 22 grundseriematcher.
 
Volleyboll.se kan i dag presentera damlandslagets 23 spelare starka bruttotrupp till kommande European League-äventyr och EM-kval.
 
Utlandskollen är tillbaka med en purfärsk rapport om hur det går för våra svenska proffs nere på kontinenten. Trevlig läsning!
 
Volleyboll.se kan i dag presentera herrlandslagets 24 man starka bruttotrupp till kommande European League-äventyr och EM-kval.
 
Översynen av volleybollens tävlingsbestämmelser fortsätter. Du och din förening kan vara med och påverka!
 
Supertränaren Anders Kristiansson och hans Toyoda Gosei Trefuerza har gjort det igen. För tredje året i följd är de i mästerskapsfinal i japanska V. Premier League.
 
Division 1-laget IK Ymer känner sig redo för volleybollens finrum. Nu utmanar Boråsföreningen Lunds VK och Vingåkers VK om en plats i 2018/19 års upplaga av Elitserien.
 
Vi gratulerar Linköpings VC:s herrar som under torsdagskvällen säkrade förstaplatsen i Elitserien. Laget vinner därmed rätten att välja kvartsfinalmotståndare först av alla.
 
Europeiska Volleybollförbundet (CEV) meddelar att det skett förändringar i EM-kvalgrupperna. Slovakien, en av de motståndare som Sverige lottats mot i grupp E, ersätter Tjeckien som en av sammanlag fyra arrangörer av EM-slutspelet.
 
Föreningar som vill delta i kval till Elitserien ska anmäla lag senast torsdagen den 1 mars.
 
Utlandskollen är tillbaka med en ny härlig rapport om hur det går för våra svenska proffsspelare och coacher.
 

Postadress:
IF Stockholms Vingar - Volleyboll
C/o Kathrin Vorwerk, Västertorpsvägen 140
12944 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmsvingar.se

Se all info