Hoppa till sidans innehåll

Event & Företagsfriskvård


Vad erbjuder vi?

Lerum Friidrott erbjuder företag tjänster inom friskvård och idrottsevent där vi har många års erfarenhet och god kompetens. Vi skräddarsyr lösningar för er inom följande områden:

  • Gruppträning. Skräddarsydd gruppträning i storsal, gym eller utomhus med allt från HIT-träning och funktionell träning till golf-styrka och rörlighetsträning.
  • Löpträning. Löpträning för alla oavsett nivå, där vi med beprövade metoder utvecklar syreupptagningsförmåda, löpteknik och kunskap kring löpträning.
  • Föredrag. Inom kost och träning efter önskemål. Hur du med enkla och konkreta tips optimerar både välmående och prestation. Eller varför man bör träna både styrka och puls. 
  • Idrottsevent. På vår friidrottsarena Stonehill IP i Stenkullen håller vi allt från riktig mångkamp och gruppanpassad femkamp till specialevent som Zorbboll och grillning.

Våra huvudinstruktörer

  • Anna Linner Bassani. 15 års erfarenhet som gruppinstruktör, massör och friidrottstränare. Utbildad löptränare.
  • Ulf Petersson. Fd personlig tränare med högskoleutbildning inom Hälsopromotion med kost för idrott och träningslära som specialiteter. Friidrottstränare sedan 6 år tillbaks.

Referenskunder

"CPAC systems har samarbetat med Lerum Friidrott i tre år och vi är mycket nöjda.

Samarbetet har kraftigt hjälpt oss att bygga vidare i vår friskvårdssatsning. Fler har hittat sitt eget sätt att jobba med sin hälsa. Vi har en sjukfrånvaro på 1 %, vilket är extremt lågt. Varje år mäter vi med en idrottsläkares hjälp, kondition och fysisk ålder på våra medarbetare och där kan vi konkret se att hälsan förbättras.

Varje vecka lär vi oss något nytt om funktionell styrka, alltså sådan styrka som hjälper oss i vardagen och det är mycket uppskattat.
Fler har också vågat sig på nya träningsformer.

Lerum Friidrott har en bred och mycket god kompetens, och ett engagemang och entusiasm som smittar. Nu för tiden söker sig folk till oss för de har hört hur vi arbetar med friskvård så man kan säga att Lerum Friidrott har gjort oss till en mer attraktiv arbetsgivare."

/Anders Pihl, CPAC Systems

  • CPAC Systems AB. Kontakta Anders Pihl, CTO & HR Director på This is a mailto link eller 0706-72 71 81 för mer info.

Kontakt Event & Friskvård Lerum Friidrott

Ulf Petersson, 0769-481558 eller This is a mailto link

Uppdaterad: 2018-01-12 20:26
Skribent: Ulf Petersson
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartner:

spaloggahogermarginal

 

Friskvårdskund:

 

Lerumsloppet:

Övriga samarbeten:

 

  

 springigbg

 

 

GV_LK_190x105

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222282
E-post: This is a mailto link