Hoppa till sidans innehåll

HANDBOLLSSKOLAN

2017-05-16 12:04
Anmäl er till Handbollsskolan, flickor & pojkar födda – 2010
  • Uppdaterad: 2017-05-16 12:05

Handboll är en av de mest målrika och fartfyllda bollsporterna. Den har blivit alltmer populär bland ungdomar i kommunen, landet och världen.  I Sävehof kan du träffa kompisar, resa på roliga turneringar i Sverige och Europa samt givetvis träna och spela handboll. IK Sävehof har 1300 spelare och 210 ledare. Klubbens herr- och damlag spelar i Handbollsligan, SHE och i Europacuper. Vi har verksamhet för barn och ungdomar på flera ställen i Partille Kommun.

Medlemskap

Anmälan sker till kansliet: This is a mailto link senast den 15 september för upprättande av deltagarförteckning men anmäl er gärna redan nu.

Vi behöver personuppgifter, (namn, personnummer, adress, telefonnummer) och önskemål om vilken av de fem handbollsskolorna man vill gå i. Vi kommer att försöka tillgodose era önskemål om plats i en handbollsskola nära dig. Anmäl Er snarast. Senast 22 september skickas bekräftelse, kallelse och information om betalning till dem som anmält sig.

  • Medlemsavgiften för 2017/2018 (oktober – juni) är 750:- inkl. T-shirt
  • Handbollsskolan startar vecka 40

Träningen är förlagd till eftermiddagar måndag – fredag samt lördag och söndag, tiderna blir klara efter 25 augusti. Vi har verksamhet på följande ställen:

Furulund (Quist Idrottshall) Vallhamra (Idrottshallen och Sportcentrat) Öjersjö (Öjersjö Brunn) Ugglum (hallen vid Ugglumsskolan) Partille Arena

PS. För att vi ska kunna bedriva verksamheten har vi ett stort behov av ledare för handbollsskolan. Vi behöver ledare till samtliga grupper. Det viktigaste är inte att man har handbollskunskap som ledare utan en sund inställning till barn & idrott.  Är du som förälder, syskon eller på annat sätt anhörig intresserad av att hjälpa till på ett eller annat sätt så hör av dig till Marie Ahlm, 0766-311415 eller på mail: This is a mailto link snarast möjligt. Vi erbjuder utbildning till alla ledare.

Välkommen till IK Sävehof!

Skribent: Denny Bågenholm
Epost: Adressen Gömd

knuff

till_elitsidan

right_dunross

rswedbank_ungdomspartners

handball_camp

akademin

 

Postadress:
IK Sävehof - Handboll
Arenatorget 2
43338 Partille

Besöksadress:
Arenatorget 2
43338 Partille

Kontakt:
Tel: 031-7574080
E-post: This is a mailto link

Se all info