Hoppa till sidans innehåll

MEDLEMSKORT I MOBILEN

2017-09-20 10:08
IK Sävehof har valt att ansluta sig till Cardskipper – det digitala medlemskortet som också fungerar som säsongskort för er som gjort det tillägget. För de yngsta grupperna kommer vi använda plastkort som förra året.
  • Uppdaterad: 2017-09-26 12:57

Vi kommer i dagarna att importera alla medlemmar som är berättigade ett medlemskort till Cardskipper. När detta är gjort kommer ett sms och även ett mejl om det finns registrerat, där du klickar på en länk för att registrera ett konto och på så vis få tillgång till ditt personliga medlemskort. Om du inte har tagit hem appen Cardskipper, görs detta också under registreringen. Appen Cardskipper finns tillgänglig både på Google Play samt App Store.

 

Vi kommer även genom denna app att skicka ut nyheter, information och erbjudanden till dig som är medlem i IK Sävehof. Med appen får vi en bättre och snabbare kommunikation mellan varandra.

Mobilnummer samt mailadresser används endast för att vi ska kunna skicka ut medlemskortet till den enskilde medlemmen.
Vi kommer aldrig att lämna ut mobilnummer till någon annan part.

 Här kommer instruktionen på hur du går till väga:

Steg 1:
När du fått ett sms/mail från IK Sävehof , trycker du på länken som finns i texten.

Steg 2:
Här ser du medlemsinformation som sms:et/mailet är kopplat till. Har du ett konto i Cardskipper sen inan tryck ‘Ja’ annars ‘Nej’. Trycker du ‘Ja’ så blir du skickad till Google Play / Appstore om du inte har Cardskipper installerat på din enhet.

Steg 3:
Har du tryckt ‘Nej’ i Steg 2, så kommer du till kontoregistreringen. Här anger du mailen du vill koppla till ditt konto, om du vill ändrar du lösenordet. Du kommer att få en bekräftelse på mail med dessa uppgifter när du tryckt på ‘Skapa konto’.

Steg 4:
När du tryckt på ‘Skapa konto’ skickas du vidare till Google play / Appstore beroende på vilket enhet du använder. Ladda sedan ner appen.

Steg 5:
När du öppnar appen för första gången, räcker det med att du anger det mobilnummer som sms:et levererades till och trycker ‘Slutför registrering’ för att logga in.

Har du frågor om nedladdning kan du kolla via denna länk: http://cardskipper.se/Support eller maila This is a mailto link

Skribent: Susanne Järkås
Epost: Adressen Gömd

knuff

till_elitsidan

right_dunross

rswedbank_ungdomspartners

handball_camp

akademin

 

Postadress:
IK Sävehof - Handboll
Arenatorget 2
43338 Partille

Besöksadress:
Arenatorget 2
43338 Partille

Kontakt:
Tel: 031-7574080
E-post: This is a mailto link

Se all info