Hoppa till sidans innehåll

Swebowl


Ny försäkringsgivare

(2017-10-23 16:48)
Vi har ny försäkringsgivare för förbundets kollektiva olycksfallsförsäkring. Försäkringsgivare är Lloyds i London via S.P Sportförsäkringar AB.
 

Pergamon vann toppmötet

(2017-10-22 19:29)
Regerande svenska mästarna Team Pergamon fortsätter att vara utan förlust i årets seriespel. Pergamon vann toppmötet med finalmotståndarna Clan med klara 15-5.
 
X-Calibur tog på söndagen sin sjunde raka seger, men det satt ändå hårt åt mot Skrufscha och X-Calibur kunde inte avgöra förrän absolut mot slutet.
 

Lördag i damallsvenskan

(2017-10-21 21:47)
Söder var det enda av topplagen i Södra gruppen som spelade under lördagen, och gjorde det med den äran. I Norra gruppen vann både AIK och Sundbyberg sina hemmamatcher.
 
IKW/Köping BK stod för den stora bedriften i Mellanallsvenskan när laget krossade Västerås SK i toppmötet i Grupp B. Köping vann med hela 18-1 trots bortaplan. I Grupp A forsar AIK vidare med sin sjätte seger efter en klar vinst mot Team Enköping.
 
Ett återkommande fenomen visade sig i helgen när det åter var dags för hemmalagen i Sydallsvenskan att plocka poäng i tabellen. Femtionian tog den enda bortavinsten och Göta knep en poäng av Kabaré.
 

Umeå IK tappade poäng.

(2017-10-21 19:43)
Innan lördagens match hade Umeå IK fyra raka vinster, men på lördagen blev det poängförlust när man tog emot Vilhelmina.
 
På de nordiska mästerskapen för ungdomar i Helsingfors tog svenska Cajsa Wegner ytterligare ett guld idag när hon vann masters. Alida Molander tog brons, samma som Emanuel Jonsson gjorde bland killarna.
 
Tre hemmavinster och tre bortasegrar blev lördagens facit i Elitserien. Nykomlingen Tegnér, titelförsvarande Pergamon samt Team Alingsås vann på bortaplan medan Göta, Bodens BS och Kaskad tog full pott hemma.
 
X-Calibur tog på lördagen sin sjätte raka seger och är fortfarande utan poängförlust efter segern mot nykomlingarna Merci med klara 16-4.
 
När dubbeldistansen nu på eftermiddagen avgjordes på U-23 NM i Helsingfors tog Sverige två nya guld och i All-event vann Cajsa Wegner ytterligare ett guld till medan Robert Lindberg tog ett silver.
 

U-23 NM: Guld i lag

(2017-10-20 13:32)
Tjejerna tog guld när U-23 NMs lag-distans avgjordes idag i Tali-hallen, Helsingfors. De blågula killarna tog silver, 106 poäng bakom hemmanationen Finland.
 
Världens bästa liga bjuder den här helgen på ett par riktiga kanonmatcher i Nässjö. Eller vad sägs om en repris på de fem senaste årens SM-final och en repris på de fyra senaste årens semifinal?
 
När Team Pergamon bortaslog Team Alingsås med 13-7 på torsdagskvällen hade vardera laget en 300-ing, Benjamin Jonsson för Partillelaget och James Gruffman för hemmalaget.
 

U-23 NM: Två brons direkt

(2017-10-19 14:06)
När de nordiska mästerskapen för ungdomar idag drog igång i klassiska Tali-hallen i Helsingfors med singelspelet blev det två bronsmedaljer för svenskarna.
 

Postadress:
IS Göta - Bowling
Sandra Svantesson, Svansjögatan 55
21766 Malmö

Kontakt:
Tel: 0709534894
E-post: This is a mailto link

Se all info