Hoppa till sidans innehåll

Swebowl


Inför seriestarten

(2016-08-29 10:53)
Nu till helgen startar ett antal föreningar sin seriesäsong, både i nationella serien och i distriktsserierna.
 

”Äntligen”

(2016-08-28 19:17)
I den sista distansen fick så det svenska laget sitt guld till slut, efter brons i singel, trio och silvret i lag tog Martin Larsen guldet som skulle göra mästerskapet till en succé. – Det är verkligen pricken över i:et, säger Johan Ekström.
 

EM: Rekordmästerskapet

(2016-08-28 18:47)
EM i Bryssel 2016 kommer att komma ihåg under en lång tid. Det kommer att stå kvar i historieböckerna med alla sina rekord och speciella händelser.
 
Det blev mycket Småland när DV8 Junior Masters avgjordes i Västervik. Hultsfredsgrabben i BK Varta William Berggren vann Ungdomsklassen, hemmatjejen Lisa Lundman Domino flickklassen medan Joakim Karlsson Bålsta vann Junior/U23.
 
Martin Larsen gjorde verkligen skäl för sitt smeknamn "Lucky Larsen" idag när han försvarade sitt EM-guld i Masters. - För att vinna sådant här måste man spela bra och ha tur, säger han.
 

EM: Silver i fem-manna

(2016-08-27 20:29)
Det blev ett svenskt silver i femmanna på EM i Bryssel efter att Finland för fjärde mästerskapet i rad besegrade ett tappert kämpande Sverige. – Klart man är besviken, klart vi vill ha mer, säger Peter Hellström.
 
Sverige har säkrat två medaljer idag på EM i Bryssel. Fem-mannalaget vann kvalet på nytt Europarekord 6815 och Martin Larsen strikeade i sistarutan och tog hem bronset i All-Event. – Det är skönt att ta chansen när man får den, säger bronsvinnaren.
 

EM: Bra förutsättningar

(2016-08-27 10:30)
Det ser ut att kunna bli en bra dag för svensk bowling. Femmanna-laget leder inför sista dagen och alla sex svenskar har chansen att gå till Masters-slutspelet.
 

EM: Sverige leder femmanna

(2016-08-26 14:44)
Efter en tveksam start kom det svenska femmannalaget igång ordentligt på EM i Bryssel och tog en klar ledning efter att hälften av alla nationer spelat sina tre första serier. – Jag tror att vi kommer ha ledningen imorgon, säger Martin Larsen.
 
Pontus Andersson, Peter Hellström och Markus Jansson tog brons på tremannadistansen under bowling-EM i Bryssel. Efter en andraplats i kvalet blev det förlust mot Tyskland i semifinalen. – Det är klart att vi ville ha mer, säger Peter Hellström.
 

EM: Medalj klar i tremanna

(2016-08-25 19:16)
Den stabila laginsats som Pontus Andersson, Peter Hellström och Markus Jansson stod för i dagens avslutande tre-mannakval räckte till medalj och semifinal, där väntar Tyskland.
 
Trio-laget med Pontus Andersson, Peter Hellström och Markus Jansson stod för en riktigt stabil laginsats när de sköt sig till en andraplats när det bara är 24 lag kvar att spela. – Vi hoppas att det räcker, säger Peter Hellström.
 
Pergamon-trion med Jesper Svensson, Mattias Wetterberg och Martin Larsen hade efter gårdagens spel långt till toppen. Men med en ordentlig uppryckning gav de sig själva chansen. – Jag går inte och tror på det, men det finns, säger Martin Larsen.
 

EM: Halvtid i tremanna

(2016-08-24 21:02)
Den andra svenska trion med Pontus Andersson, Peter Hellström och Markus Jansson gick stabilt och bra när de spelade sin förstahalva av tremannadistansen idag. – Troligtvis krävs det lika mycket imorgon, säger Markus Jansson.
 
Den första svenska trion började i uppförsbacke på EM. Jesper Svensson, Mattias Wetterberg och Martin Larsen kämpade hela passet men är 160 pinnar från medalj efter de första tre serierna. – Vi kan inte lägga oss ner och dö, säger Jesper Svensson.
 

bowlingkanalen

Postadress:
IS Göta - Bowling
Planteringsvägen 141B
25232 Helsingborg

Kontakt:
Tel: +46705508404
E-post: This is a mailto link

Se all info