Hoppa till sidans innehåll

Swebowl


Team X-Calibur fortsätter att gå på i damernas elitserie. På söndagen tog man sjätte raka segern när man besegrade B-K Eva i Högdalen med 12-8.
 

Skriv hela namnet!

(2016-10-23 14:36)
SK får allt oftare krav på sig att matcherna ska läggas i hallar med Scoring Online, speciellt när det närmar sig kval eller sammandrag. Det är också roligt att allt fler hallar gör scoringen tillgänglig, men det ställer allt mer krav på lagen också.
 
Knep tre banpoäng i sista serien med totalt tolv poängs marginal – Marbodal stod för en stark comeback i bortamötet med June.
 

Brutna sviter i Alingsås

(2016-10-22 20:47)
Team Alingsås lyckades bryta sin svit efter fyra raka förluster. De lyckades vinna hemma mot nykomlingen Kaskad i dagens omgång av herrarnas Elitserie. På annat håll lyckades Göta få oavgjort mot Jösse och Clan slog AIK.
 
Sundbyberg IK:s segerrad i Mellanallsvenskan tog slut efter sex raka. Lördagen startade med ny vinst mot SK Nova, men sen satte BK Brio käppar i hjulet för gruppledarna. I Grupp B behåller Glam täten efter en klar seger mot Vimmerby BK.
 
Damernas Elitserie bjöd idag på ett par jämna och spännande matcher, som den mellan SBC och Hallandia eller Cahoot och Skrufscha. Men även ett par som var avgjorda ganska tidigt, som Spader Dam mot Hallandia eller Team X-Calibur mot Hammarby.
 
De båda damallsvenska serierna är fortfarande jämna. Merci hade chans att ta över serieledningen i Norra damallsvenskan efter seger mot Sollentuna, men sedan kom förlust mot Ankaret och Sundbyberg är fortsatt i serieledning.
 
Flash har ännu inte tappat någon poäng i årets Nordallsvenska. På lördagen tog laget sin sjunde raka seger när man besegrade närmaste konkurrenten Umeå IK för andra veckan i rad.
 
Sverige blev bästa nation för fjärde gånger i World Cups historia när Jenny Wegner vann guld på damsidan och Martin Larsen tog brons bland herrarna. – Jag har nog inte fattat det ännu, säger Jenny Wegner
 

World Cup: Medaljlägen

(2016-10-21 12:00)
Båda svenskarna på World Cup i Shanghai, Jenny Wegner och Martin Larsen, ligger på medaljplats inför den sista dagens spel i morgon. – Vi har goda förhoppningar inför morgondagen, säger förbundskaptenen Johan Ekström.
 
Efter fyra dagars spel och 20 serier i årets World Cup som spelas i kinesiska Shanghai så är både Jenny Wegner och Martin Larsen med i toppen. Martin ligger kvar på andra plats och Jenny är delad fyra.
 

Ett hundra trehundringar

(2016-10-20 07:54)
En av Finlands bästa bowlare Pasi Uotila lyckades i helgen med den otroliga bedriften att slå sin ett hundrade perfekta serie. – Det är alltid roligt att kunna göra någonting speciellt, säger han till finska bowlingförbundet.
 
För Jenny Wegner var den tredje dagen av World Cup i Kina mest uppåt, hon avancerade till fjärde plats medan Martin Larsen hade en del höga serier och ett par väldigt låga serier. – Det var verkligen upp och ner idag, säger han.
 
Efter andra dagens spel i World Cup ligger Martin Larsen tvåa bland herrarna och Jenny Wegner har spurtat upp sig till en åttonde plats efter en fin avslutning. – Det känns OK, men jag vill vara med i toppen, säger Jenny Wegner.
 

World Cup är igång

(2016-10-17 17:15)
Både de svenska stjärnorna har idag inlett World Cup som spelas i Kina. Efter de inledande fem serierna ligger sommarens dubble EM-guldvinnare Jenny Wegner på 19e plats och Martin Larsen fyra.
 

bowlingkanalen

Filtrera nyheter

Postadress:
IS Göta - Bowling
Sandra Svantesson, Svansjögatan 55
21766 Malmö

Kontakt:
Tel: 0709534894
E-post: This is a mailto link

Se all info