Hoppa till sidans innehåll

Swebowl


För ett år sedan missade Martin Larsen precis stegfinalen i 2016 års USBC Masters. Martin skall nu efter en veckas semester med sin familj försöka ta en plats i stegen i årets USBC Masters. Förutom Martin är det fyra svenska spelare som deltar.
 
i Sydallsvenskan hade Örgryte två matcher i Baltiskahallen under söndagen. Göteborgslaget gjorde två starka matcher och slog både Kulladal och Bulltofta. I Norra Damallsvenskan hänger Sundbyberg på AIK i toppen efter söndagens seger mot Sandviken.
 
Toppstriden i i herrarnas elitserie hårdnar verkligen till. Jösse som på söndagen besegrade Boden med 16-4 ligger nu bara en poäng Stureby och Arvikalaget har en match mindre spelad.
 
I herrarnas Sydallsvenska har det under helgen spelats minisammandrag i Nässjö, Höganäs, Jönköping och Malmö. Marbodals BS avancerade från "nedåtkval" till "uppåtkval" i den täta tabellen.
 

Söder övertygar i söder

(2017-02-18 20:53)
Söder och Calluna fortsätter att kriga om topplatsen i södra allsvenskan och i norr var AIK det enda topplaget som spelade idag. En komfortabel vinst blev resultatet.
 
Serieledande Stureby BK förlorade dubbelt på bortaplan idag när de gästade Team Alingsås och Team Pergamon. Även svenska mästarna Clan hade en jobbig bortaresa.
 
Härnösandslaget Flash tog i höstas tio raka vinster och började vårsäsongen med tre raka. Det blev Umeå IK som radade ut förlustnolla genom seger med 11-9. Det blev också poängförlust i Vilhelmina då där matchen slutade 10-10.
 
Match mellan båda gruppledarna – då stod Glam för en imponerande insats när man sänkte Sundbyberg i lagets hemmaborg.
 
Efter 12 raka vinster i dameliten för Team X-Calibur blev det Skrufscha som hemma i Vänersborg blev först att ta poäng från X-Calibur genom att spela oavgjort 10-10.
 
På lördag kommer någon av herrarnas Elitseries två längsta segersviter att brytas när serieledarna Stureby BK möter Team Pergamon i Partille. I damernas Elitserie möter de nykorade svenska mästarna i 3-manna BK Hallandia – BK Cahoot på söndag.
 
Det går fortsatt tungt för Jesper Svensson i årets PBA Tournament of Champions. Det gick lite bättre på torsdagen då Jesper slog 1742 på åtta serier men han tappade ändå en placering till nummer 60.
 

Nyhetsbrev 160216

(2017-02-16 17:16)
Nyhetsbrev februari 2017
 
Efter EVA-turneringen som spelades i helgen kompletterades Team Sweden med ytterligare en dam. Det blev Annie Thorell, Spader Dam som lades till i truppen. - Det blev en glad liten överraskning, säger hon själv.
 
Helgen efter att Jesper Svensson vann lilla Bragdguldet i Globen satte han sig ner för en intervju, nu finns den på Svenska Bowlingförbundets officiella Youtube-kanal. - Jag känner mig för en representant för Svensk Bowling, säger han bland annat.
 
Det blev en riktigt tung dag för Jesper Svensson när han startade i PBA Tournament of Champions, samma tävling som Jesper vann för ett år sedan. Jesper ligger efter åtta seriers spel på 59:e plats av totalt 66 startande då han slog 1633.
 

bowlingkanalen

Postadress:
IS Göta - Bowling
Sandra Svantesson, Svansjögatan 55
21766 Malmö

Kontakt:
Tel: 0709534894
E-post: This is a mailto link

Se all info