Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Vill du plocka hem ett VM-guld i Estland? Måndag den 24 april är sista dag för anmälan till VM-testerna.
 
Under sommaren arrangeras det två juniorlandslagsaktiviteter dit det är öppen anmälan för intresserade juniorer att söka.
 
Svensk orientering surfar vidare på en framgångsvåg. Nu har vi helt och fullt summerat ett fantastiskt 2016 - både verksamhetsberättelsen och årsredovisningen finns att ta del av här på hemsidan.
 

Ny kartnorm klubbad

(2017-04-05 17:04)
Internationella Orienteringsförbundets Council har nu klubbat en ny kartnorm, ISOM 2017. Denna kommer att ersätta den nuvarande kartnormen som antogs vid millennieskiftet.
 
Nu är det dags att söka stipendier från Skogssportens Gynnare.
 
O-Ringen 2016 i Sälen blev mycket lyckat ekonomiskt för Svensk Orientering. Totalt blev överskottet 8,4 miljoner kronor, där största delen gick till dalaklubbarna som får dela på 5,5 miljoner för sitt arbete under genomförandet av arrangemanget.
 
World Orienteering Day 2017 närmar sig. Vad tänker ni hitta på den 24 maj? Här lite nyheter och inspiration.
 
Efter många bra önskemål och påpekanden från er användare har Eventors två fakturatjänster - den för arrangörer och den för kassörer - uppgraderats i nya versioner.
 
Vi får ofta frågor om vilka offsettryckerier som finns på marknaden för orienteringskartor. Därför har det tagits fram en lista över dessa.
 
FAQ-sidan har fyllts på med ett antal nya frågor med tillhörande svar.
 
OLA 5.4.1 är lanserad och kan hämtas från Eventor. Det är viktigt att ni som arrangörer uppgraderar till den nya versionen eftersom den innehåller fullt ekonomistöd mot Eventors två fakturatjänster.
 
Den 31 mars är sista ansökningsdag för nationella tävlingar 2018. Ansökan görs som vanligt i Eventor.
 
Nu är det hög tid att söka SM-arrangemang 2020 och 2021. Vi söker även arrangörer till Swedish League 2019.
 
Torsten Löfgren, Karlsbyhedens IK, avled under måndagen i samband med sitt deltagande i Vasaloppet Öppet Spår. Löfgren, som gjort stora insatser för orienteringssporten, drabbades av hjärtstopp i det som skulle ha blivit hans 56:e Vasalopp.
 
För att du som elitlöpare ska få tillgodoräkna dig utlandsresultat och springa högsta klass i de viktiga tävlingarna är det viktigt att du rankar dig. Sista dag för att betala ordinarie rankingavgift går ut den 15 mars.
 

>

" " " "

" "

Postadress:
IS Kullen - Orientering
Jens Arborelius, Pålstorpsvägen 3
26351 Höganäs

Kontakt:
Tel: 0733-896558
E-post: This is a mailto link

Se all info