Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SKOF


Kajsa Persson har sammanställt rapporten som följer.
 
Då Junior-VM i Tammerfors avslutades på lördagen vann de svenska damjuniorerna GULD i stafetten. I det segrande svenska laget sprang Lisa Jonsson Nordin, Skåneslättens OL förstasträckan.
 
Ett gäng skånska orienteringsungdomar har tillsammans med ledare och ungdomar från Halland gjort gemensam resa till Riksidrottslägret vid Idre-Fjäll.
 
Vilma Svantesson, en av ledarna vid SKOF sommarläger i Degeberga, har gjort en kort sammanfattning från lägret.
 
2018 saknades arrangör till Fyrklubbs men Härlöv har efter en tids funderande stigit fram och åtagit sig arrangemanget.
 
Magnus Wallenborg, en av de skånska ledarna vid tävlingen, har sammanställt nedanstående rapport.
 
1 NY PÅ BANAN - 2 UTBILDNING DEL 2 - 3 INBJUDAN UNGDOMSLEDARTRÄFF- OBS! UPPDATERAD 8/5! Läs mer om resp aktivitet via länkarna under LÄS MER.
 

Skånes OF OL-kalender

(2017-04-30 08:57)
2017 års upplaga är nu på väg ut till klubbarna. Du kan också läsa eller ladda ner den via den länk som finns under Läs mer.
 
Vill du anmäla dig till SKOF-aktivitet som arrangeras/administreras via Eventor-anmälan - GÖR SÅ HÄR: - Logga in på Eventor - I menyn till vänster, välj Klubben - Klubbaktiviteter. Där finns en lista på de aktiviteter som är öppna för anmälan.
 
Kort sammanfattning gjord av Anders Ericsson:
 
SKOFs årsmöte beslutade att en grupp skulle tillsättas för att utreda 7-manna och SSMs framtid. 7-mannas framtid ser ut att bli en intern angelägenhet för FK Göingarna.
 
På SKOFS årsmöte 2017 beslutades att det ska tillsättas en grupp för att förutsättningslöst utreda 7-mannas och SSMs framtid.
 

Minnesanteckningar

(2016-11-25 10:27)
Från SKOF Föreningsledarträff 19/11 2016 sammanställda av Sven-Åke.
 

Inbjudan till utbildning

(2016-11-20 12:04)
SKOF Ungdomskommitté i samarbete med SISU/Skåneidrotten inbjuder till utbildning för målgruppen: FÖRÄLDER - LEDARE - TRÄNARE
 

Uppdaterad TBE-information

(2015-05-08 12:56)
Jag fick idag ett mail från Mattias Waldeck, Biträdande smittskyddsläkare Smittskydd Skåne. Läs nedan vad Mattias skrev och hänvisade till.
 

>

" " " "

" "

Postadress:
IS Kullen - Orientering
Jens Arborelius, Pålstorpsvägen 3
26351 Höganäs

Kontakt:
Tel: 0733-896558
E-post: This is a mailto link

Se all info