Sista luftträningen - Ingelstad skytteklubb - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Säsongens sista luftgevärsträning

2018-04-19 22:00
Idag var det säsongens sista luftgevärsträning och vi hade flera skyttar som kom och sköt. För vissa av skyttarna kanske det är dags för en välbehövlig paus, eller finns det de som inte kan höra ordet tävling...
  • Uppdaterad: 2018-04-19 22:01

Nu är luftgevärsskyttet slut för denna säsongen och vi kan blicka tillbaka på ett oerhört bra år med många fina framgångar hos våra skyttar, allt från de som är med på sitt livs första skyttetävling till de som tävlar på riksnivå. Alla framgångar, stora som små, är steg i rätt riktning.

Som vanligt under tiden skyttarna tränar så hinner föräldrar och ledare med en del prat och det avhandlas allt från cykeltrix till 24-timmars till älgbajs till speciella temadagar och annat viktigt och oviktigt. Alltid lika trevligt och självklart serveras det välbehövligt kaffe till de som vill ha.

Sanna och Sabina var inte sena på att anta Stefans utmaning om tävling och det resulterade i att skjuta 20 skott i de kläder de hade på sig, Sanna fick dispens till viss utrustning, och se vem som fick högst resultat. Det bjöds även på discodans av påhejande kompisar. Visserligen är inte resultatet det viktiga (beror på vem man frågar kanske?!) men det skiljde ca 4 poäng mellan ettan och tvåan. 

 

På söndag är det avslutning för luftgevärsskyttet och likaså uppstart för korthållsskyttet. Torsdagen den 3:e maj drar vi sedan igång korthållsskyttet på allvar med träning varje måndag och torsdag kl 18.00-20.00 i Säljeryd. Välkomna! 

Skribent: Jennie Svärd
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer

 

Kakelcentralen_logo

liljegrens

lindåsgräv

växjö nya

Henriks Trailertransport

Postadress:
Ingelstad SK - Skyttesport
Bertil Lydén, Vallvägen 4
35572 Ingelstad

Besöksadress:
G:a Växjövägen 60
35571 Ingelstad

Kontakt:
Tel: 0470-30509
E-post: This is a mailto link

Se all info