Hoppa till sidans innehåll

Senften ny tränare i Jämshögs IF

2017-10-22 15:00
  • Uppdaterad: 2017-10-22 15:00

Pressmeddelande Jämshögs IF 2017-10-22

 

Senften, ny tränare i Jämshögs IF

Jämshögs IF kan idag presentera den första och viktigaste delen i bygget av vår nya tränarstab: Markus Senften blir ny huvudtränare.

Markus, 39 år, gjorde sig känd som en tuff och reslig försvarspelare i bl.a. Stenungsund, Kristianstads FF, Mjällby och Ljungskile, tills skadeproblem satte stopp för fortsatt elitfotboll. Marcus har också uppdrag som scout i ett samarbete med David Wilson, Chelsea FC:s ansvariga för den skandinaviska spelarmarknaden. Som tränare har Marcus haft assisterande roller i Sölvesborg United och Sölvesborgs GIF och har senast verkat som juniortränare i Hässleholms IF. Uppdraget i Jämshög blir Markus första som huvudansvarig för ett seniorlag.

Harri Perätalo, JIFs A-sektion kommenterar:

”-Vi är mycket glada över att det är Markus som ska leda våra seniorer under kommande säsong, förhoppningsvis längre. Hans profil är klockren för uppdraget, att ytterligare utveckla våra spelare och att som lag kunna avgöra fler matcher med en starkare offensiv. Vi är övertygade om att Markus med sin erfarenhet, kompetens och personlighet kommer lyfta hela truppen till nästa nivå.”

Markus Senften kommenterar själv nyheten:

”-Steget känns helt rätt för mig i min utveckling mot att på sikt bli tränare på högre nivåer. Jag uppfattar Jämshög som en mycket seriös och välskött förening med höga ambitioner, som jag ser fram emot att jobba i under minst ett år framåt. Jag kommer att dra ner på mina uppdrag som scout och flytta tillbaka till Blekinge.
Ser fram emot att träffa JIF-killarna, det ska bli göör-sköj!”

 

Frågor besvaras av:

Harri Perätalo, JIF:s A-sektion: 070 56 99 334

Markus Senften: 073 960 83 65

 

Skribent: Mari Freij
Epost: Adressen Gömd

Stöd våra sponsorer

 

 

 

 

kamera film kopiera

 

 

Postadress:
Jämshögs IF - Fotboll
Box 2034
29302 Jämshög

Kontakt:
Tel: 0454-46473
E-post: This is a mailto link

Se all info