Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till 2017 års verksamhet

2017-02-10 08:05
Jämshögs IF har åter nöjet att hälsa Er välkomna till ett nytt spännande fotbollsår!
  • Uppdaterad: 2017-02-10 08:26

Vi ser med glädje fram mot ytterligare ett år i fotbollens tecken och allt vad det innebär i med och motgång. Styrelsen har dragit upp riktlinjer för föreningens verksamhetsår och föreningens sektioner har haft Kick off och påbörjat verksamhetens årsplanering. Många av våra lag är redan i full gång med träningen.

Vårt Representationslag kommer även i år att deltaga i Div 4 blekinge. Grabbarna kommer att ledas av ett tränarteam bestående av Anders Giselsson, Joel Gustavsson och Per Enberg. Vi kommer också att ha ett lag representerat i Reservlagsserien.
Sportsligt har vi startat upp på bästa sätt då vi den 7 januari 2017 stod som segrare i Kommunmästerskapen i inomhusfotboll. 

Föreningen har fortfarande en härlig tillströmning av barn och ungdomar och vi har i dagsläget 9 ungdomslag igång med drygt 20 aktiva ledare runt lagen. 
Bra organisation, fantastiska ledare, bra träningsmöjligheter och en "God JIF-anda" tror vi är svaret på detta. Vi anser det väldigt viktigt, inte minst för våra barn och ungdomar, att vi hjälps åt och värnar om föreningslivet. Det ger oss möjlighet att umgås, glädjas med varandra och samtidigt röra lite på oss...

Vi hoppas kunna fortsätta bedriva vår verksamhet på samma nivå som tidigare och på så vis bidraga till bygdens utveckling och vara en mötesplats för alla!

Boka redan nu in lördagen den 5/8, då vi bjuder på derbyfest på vackra Motorpavallen! Jämshögs IF - Olofströms IF, matchstart kl 1500.

Så väl mött på vackra Motorpavallen !

Skribent: Mari Freij
Epost: Adressen Gömd

Stöd våra sponsorer

 

 

 

 

kamera film kopiera

 

 

Postadress:
Jämshögs IF - Fotboll
Box 2034
29302 Jämshög

Kontakt:
Tel: 0454-46473
E-post: This is a mailto link

Se all info