Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Svenska Basketbollförbundet (SBBF) söker en Utbildningskoordinator. Anställningen är en allmän visstidsanställning, s.k. projektanställning, med start den 1 juli eller enligt överenskommelse.
 
Svenska Basketbollförbundet (SBBF) söker en Utbildningskoordinator. Anställningen är en allmän visstidsanställning, s.k. projektanställning, med start den 1 juli eller enligt överenskommelse.
 
Jonas Jerebko står inför sitt fjärde raka slutspel där han förbereder sig för att ta sig an titelutmanaren Oklahoma City Thunder. Matchserien startar i natt kl 00:30 svensk tid. – Vi blir bara bättre och bättre och med vårt försvar kan vi slå alla.
 

Ny styrelse i SBBF

(2018-04-14 17:03)
Förbundsmötet 2018 har genomförts, den gamla styrelsen beviljades ansvarsfrihet och en ny styrelse valdes. Mats Carlson omvaldes på två år som ordförande.
 
Svensk baskets första förbundskaptener inom 3x3 blir Peter Grinbergs Anell (herr) och Bruno Silva (dam). Peter, som de tre senaste säsongerna coachat AIK Basket i Superettan och dessförinnan i 08 Stockholm.
 

Malbas söker coacher

(2018-04-13 13:31)
VILL DU BLI EN AV OSS? Vill du vara med och bygga våra framtida lag i Förbundsserier eller ta hand om våra yngre talanger? Malbas söker nu erfarna och drivna coacher/ledare.
 
 
Svenska Basketbollförbundets styrelse har fastställt vilka lag som deltar i vilken förbundsserie 2018/2019. Det finns dock ett frågetecken kvar, vilket blir det sista laget i SBL herr, Wetterbygden eller Djurgården? De möts på söndag 15 april.
 
Chris Czerapowicz gjorde sin landslagsdebut som 24-åring för 1,5 år sedan. Nu har han två matcher på Hovet under bältet och ser redan fram emot den tredje. - Vi kan vinna med 10 mot Lettland, det kan vi, säger den returtagande skytten från Kvarnby.
 
Nu är det dags att samla in intresse för att gå på den avgörande matchen mellan Sverige-Lettland den 28 juni på Hovet. Vinner Sverige med 10 poäng har vi chansen att gå vidare - ta med spelare, föräldrar, vänner och köp biljetterna tillsammans!
 
På lördag är det förbundsmöte kl 13.00 på Folksamhuset i Stockholm. Här kan du läsa verksamhetsberättelsen för 2016 och 2017.
 
Det finns fortfarande tid kvar för att ansöka om Elitidrottsstipendium! Elitidrottsstipendiet ska möjliggöra för den aktiva att kunna kombinera elitidrott och studier efter gymnasiet. Ansök senast 2 maj!
 
Värdarna Helsingborg, som vann Basketettan södra i överlägsen stil, får sällskap av Haga BG Dolphins, Norrort och Fryshuset i Final Four för Basketettan. Final Four avgörs den 27-29 april i Helsingborg.
 
SBBF ska få fler barn i åldrarna 3–5 år att röra på sig. Genom att inspirera föräldrar och sprida kunskap ska barnen via lekfulla aktiviteter lära sig de grundläggande motoriska rörelserna. Satsningen blir till realitet med hjälp av Framåtfonden!
 
Inför kommande års Regionlagsverksamhet sökes ett antal regionledare för de sex regionerna Norra, Mellersta, Stockholm Nord, Stockholm Syd, Östra och Södra. Är du redo för en ny utmaning i ditt coachande? - sök nu!
 

Postadress:
Jokkmokks Skol-IF - Basket
Föreningsalliansen, Porjusvägen 3
96232 Jokkmokk

Besöksadress:
Föreningsalliansen, Porjusvägen 3
96232 Jokkmokk

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lars.mikkelsson@bclulea.se

Se all info