Hoppa till sidans innehåll

Svenska ridsportförbundet


Förbundsstyrelsen samlades för årets nionde styrelsemöte på Arlanda den 21 och 22 augusti.
 

Taggad för ridskolehöst?

(2016-08-25 16:48)
Har du fått silverfeeling efter OS eller längtar du kanske till stillheten och gemenskapen i stallet? Våra 462 anslutna ridskolor är öppna för alla, hela livet, oavsett vilket mål du har.
 
För att uppmuntra unga ledare inom ridsporten har den Centrala Ungdomssektionen instiftat två stipendier, till Årets Ungdomssektion och Årets Ungdomsledare. Nu är det dags att nominera era duktiga ungdomar till stipendier 2016!
 
Det blev inga fler framskjutna placeringar för de svenska ponnyryttarna under söndagen.
 
Nedräkningen har börjat inför FEI EM i Ridsport Göteborg 2017. Om bara ett år, 21-27 augusti 2017, samlas Europas bästa ryttare och kuskar i Göteborg för att göra upp om medaljerna i spännande tävlingar på arenor och i stan.
 

Ponny-EM söndag

(2016-08-20 22:30)
Ponny-EM i Danmark fortsätter på söndagen med fälttävlans banhoppning, kürfinal i dressyr och hoppningens individuella final.
 
Svenska laget i fälttävlan är borta från EM sedan både Selma Hammarström och Patricia Hallberg utgått på terrängbanan. Ebba Christensson och Timbacktoo klarade terrängen felfritt på hinder med tidsfel och slutade på en 25 plats efter banhoppningen.
 
Linnéa Holmgren var bäst av svenskarna  och slutade oplacerad på tionde plats, efter en fin ritt i söndagens kür. Clara Egholm Hebsgaard slutade på sjuttonde plats.
 
Ponny-EM i dressyr, fälttävlan, hoppning avgjordes i Danmark 17-21 augusti. HÄR hittar du bilder, rapporter och resultat.
 
Nationshoppningen är avslutad och det blev en silvermedalj i danska Vilhelmsborg för  det svenska laget!
 
Fälttävlansdressyren i Ponny-EM blev inte riktigt vad svenska ryttarna och lagledningen hade hoppats på.
 
Lövsta Gårds Ridskola, Huddinge, i samarbete med Lövsta Gårds Ridklubb, söker ridlärare. 75-100% tjänstgöring, helst med utbildning lägst Level 1.  Tillträde i september 2016.
 

Svenska hopplaget i topp

(2016-08-19 07:29)
På torsdagen gick det jättebra för de svenska hoppryttarna på Ponny-EM i Vilhelmsborg. Inför fredagens nationshoppning börjar svenska laget med 0 fel.
 
Det svenska dressyrlaget med Linnea Holmgren, Clara Egholm Hebsgaard, Ebba Nilsson och Victoria Wåhlin, red in på en femteplats nationstävlingen på Ponny-EM.
 
På tisdagen hoppade EM-ekipagen i hoppning en bana med nio hinder varav en kombination och en vattengrav. Laget fick totalt 10 minuter att fördela och Julia Hallberg/Zabrino inledde med att hoppa hela rundan.
 

Vi vill tacka våra sponsorer för stödet till NM i Sportkörning 2015 

max

Agria_logo200x100

Ballast färg med webadress

vaggeryds kommun

   sponsorannons

 

Postadress:
Jönköpings Kusksällskap - Ridsport
Anders Nordström, Apparp 1
59898 Mariannelund

Kontakt:
Tel: +46703306694
E-post: This is a mailto link

Se all info