Hoppa till sidans innehåll

Svenska ridsportförbundet


Ridsporten under lupp

(2017-05-22 17:09)
Ridsporten hamnar under luppen när SVT:S program Dold tittar på övergrepp och trakasserier, och vad som händer när unga tjejer i hästbranschen blir utsatta. Ämnet diskuteras också i SVTs Godmorgon Sverige 07.15.
 
Karlskrona-Lyckå Ridklubb söker ridlärare på 75-90 procent.
 
När Strömsholms anrika tävling fyller 99 år firar man med att välkomna en helt ny partner till evenemanget; försvars- och säkerhetsföretaget Saab.
 
Kursen arrangeras hos Ridklubben Udden, Kalmar den 7-9 juli 2017. Kursledare är Björn Kastenman.
 
Hon har energi som få. Stina Holgersson, ridskolechef vid Kungsörs Ridklubb som fått ett riktigt uppsving. Det gäller att hänga med i svängarna. - Jag brinner för ridsporten i alla former. Den har så mycket att ge alla från ung till äldre under he...
 
Dressyrens förbundskapten Bo Jenå var jäktad efter årets första FEI Nations Cup i Compiègne, Frankrike. Men otroligt nöjd över lagets andraplats i årets första start i FEI Nations Cup. Plussa på med en andraplats för Patrik Kittel och Deja i küren...
 

Sverige trea i Nations Cup

(2017-05-21 17:43)
Svenske förbundskapten i fälttävlan, Fredrik Bergendorff, var nöjd. De svenska ryttarna nådde målen i Strzegom, Polen. Där EM rids i augusti. Svenska laget var trea i FEI Nations Cup med tre ryttare i mål.
 
Svenska pararyttarna svepte fram som en stormvåg vid de internationella tävlingarna i norska Kristiansand. Efter lördagens framgång med lagseger blev det ytterligare två svenska segrar i det fria programmet under söndagen genom Louise Etzner...
 
I helgen samlades idrotten till Riksidrottsmötet i Karlstad. Svenska Ridsportförbundet fanns på plats med fem ledamöter. Den viktiga frågan om etiska värdegrunder ventilerades på Svenska Ridsportförbundets stämma förra helgen och frågan är i högst...
 
Henrik von Eckermann red hem segern i den första stora hoppningen under Longines Global Champions Tour i Madrid med Chacanno.
 
Douglas Lindelöw vässar formen på den fyrstjärninga tävlingen i Bourg en Bresse, Frankrike. Trea i första storea klassen, 150-hoppning.
 
Flyinge AB söker Studierektor/Utbildningsledare.
 
Flyinge AB söker Utbildningsledare till Unghästprogrammet och Beridarprogrammet.
 
Nu är det klart att det blir ytterligare tre år med Lövsta Future Challenge, satsningen för att ta unga talanger i både hoppning och dressyr till en internationell Grand Prix-karriär. Både U25-ryttare och unga hästar omfattas av satsningen.
 
Avesta ridklubb söker en driven och engagerad Ridskolechef.
 

Vi vill tacka våra sponsorer för stödet till NM i Sportkörning 2015 

max

Agria_logo200x100

Ballast färg med webadress

vaggeryds kommun

   sponsorannons

 

Postadress:
Jönköpings Kusksällskap - Ridsport
gunilla Granberg, Renstorp10
56291 Månsarp

Kontakt:
Tel: 036-63394
E-post: This is a mailto link

Se all info