Hoppa till sidans innehåll

Svenska ridsportförbundet


Yvonne Ekelund och distanskommittén bjuder in till avsutten träff för unga distansryttare.
 
Vilken vecka – Henrik von Eckermann. Kung i Scandinavium. - Det har varit en helt galen vecka, sa Henrik efter segern i Longines FEI World Cup inför ett fullsatt Scandinavium.
 

Fredrik kör mot EM

(2017-02-26 18:43)
Fredrik Perssons fyrspann i Scandinavium bestod av en kvartett trotjänare, pigga och i fin form men med ålderns rätt inte de snabbaste hästkrafterna. Inför sommarens EM i Göteborg satsar Fredrik istället på att trimma in sex andra hästar.
 
Tredje gången gillt för final i Lövsta Future Challenge Jumping Unga hästar och då blev det äntligen en svensk seger. Daniel Svensson och godkände hingsten Prince Nandor gick ut sist i omhoppningen och satsade iskallt på säkerhet och en felfri...
 
Åttondeplatsen i Gothenburg Horse Show var pricken över i och säkrade Alexandra Erikssons titel som vinnare i Lövsta Future Challenge Jumping U25 2017. – Bara att få chansen att rida här och visa upp lite fina resultat är fantastisk, och så att bl...
 
FEI World Cup Driving, världscupfinalen i körning, avgjordes i en rafflande final där mästaren återtog tronen. Det blev till slut Boyd Exell, flerfaldig världsmästare från Australien, som så många gånger förr fick kliva högst upp på prispallen....
 
Stiftelsen Göteborg Horse Show delar varje år ut stipendier till elitsatsande juniorer och unga ryttare. I år får sex talangfulla ryttare och en förening dela stipendiet. Varje stipendiat får 28 000 kronor.
 
Under lördagskvällen i Scandinavium avtackades en av Sveriges mest framgångsrika hopphästar genom tiderna. Casall Ask har tagit otaliga Grand Prix-segrar, GCT-segrar, representerat Sverige vid ett OS och inte minst fört det svenska laget till ett...
 
Hela Scandinavium höll andan när Robin Ingvarsson lotsade runt store Hansson WL felfritt i Gothenburg Trophy, lördagens Grand Prix-hoppning. Men tiden ställde till det - ett tidsfel. Så det blev fransk seger genom Aldrick Cheronnet. Normal 0 21...
 
Folksam Hästkunskap Cup är lagtävlingen för vetgiriga ridsportungdomar som vill bli bäst på häst. I år avgjordes tävlingen i en spännande superfinal på EuroHorse! Gotlands Lantliga Ryttarförening blev historiska vinnare.
 
Det blev en mycket överraskande första omgång av FEI World Cup-finalen i körning under Gothenburg Horse Show. En bilmekaniker från Schweiz körde ifrån hela proffsgänget.
 
Att stallet fostrar goda ledare uppmärksammas allt mer. Det här har Svenska Ridsportförbundets samarbetspartner Saab tagit fasta på.
 
Svenska Ridsportförbundet har utsett Annika Tjernström till ny generalsekreterare. Annika, som bor i Eskilstuna, tillträder posten den 1 augusti.
 
Tiffani Ling, 14 år från Nääs Hästsportförening, blev lycklig vinnare av finalen i Sverigeponnyn. Med Jessie, som hon bara ridit ett halvår, fick hon bäst poäng av domare Lennart Lindelöw.
 
Tävla i vår monter och vinn biljetter till sommarens EM i Göteborg!  Och så finns förstås vår fina supporterkollektion på plats med massor att välja på!
 

Vi vill tacka våra sponsorer för stödet till NM i Sportkörning 2015 

max

Agria_logo200x100

Ballast färg med webadress

vaggeryds kommun

   sponsorannons

 

Postadress:
Jönköpings Kusksällskap - Ridsport
gunilla Granberg, Renstorp10
56291 Månsarp

Kontakt:
Tel: 036-63394
E-post: This is a mailto link

Se all info