Hoppa till sidans innehåll

Svenska ridsportförbundet


Svensk hoppning satsar framåt. Ny förbundskapten för landslaget i hoppning blir Henrik Ankarcrona, 37 år, från Harlösa.
 
Hästen har satt sina hovavtryck i politiken. Sju av tio politiker är intresserade av hästen och dess betydelsen för samhället.
 
En svensk ponny har lämnat ett positivt prov för otillåten medicinering vid tävling. Provet togs på en hopptävling i april 2016 och visar att ponnyn vid tävlingstillfället hade en otillåten substans i kroppen.
 

OS-hästen All In opereras

(2016-10-19 17:01)
Den 18 oktober diagnostiserades att orsaken till H&M All Ins upprepade kolikanfall beror på att hans tarm ibland hänger upp sig på ett ligament som går mellan mjälten och njuren. All Ins operation är planerad att göras inom kort, och under...
 
Vinnare i Etapp 3 av Ridborgarmärket 2016 blev Ulricehamnsbygdens Ridklubb. Nu är det slutspurt mot den stora finalen och din klubb kan fortfarande vara med!
 
Partille Ridklubb söker ridlärare omgående.
 

Välkommen på VIP-dag!

(2016-10-19 13:29)
Varmt välkomna på årets VIP-dag för ridlärare och tränare under Sweden International Horse Show. I år går dagen i dressyrens tecken.
 
Då vår nuvarande ridskolechef ska gå på mammaledighet söker vi dig som vill utveckla och driva vår verksamhet.
 
Två nya världsstjärnor är klara för Top Stars Dressage Final under Sweden International Horse Show. – Jag älskar Stockholm, det är en fantastisk tävling, säger världscupvinnaren Hans Peter Minderhoud, en av de som är klara för start.
 
Tre svenska ryttare stårpå startlinjen när världscupsäsongen 2016/2017 i dressyr, FEI World Cup Dressage, drar igång i danska Odense i helgen.
 
Theleborgs Ryttarsällskap är en mysig ridskola belägen precis i utkanten av centrala Växjö men samtidigt med naturen runt husknuten.
 
Måndag den 24 oktober kommer kansliets växel att hållas stängd, med anledning av att Ridsportforum 2016 arrangeras i helgen. Kansliets personal deltar och är därför lediga på måndag. Växeln öppnar som vanligt på tisdag morgon klockan 09.00. 
 

Emma Falk surfar fram

(2016-10-17 14:06)
Emma Falk, Åby RK och hästen Surfers Paradise surfar fram på en våg till ledning i Gothenburg Horse Show Young Ridrrs Cup efter helgens deltävling hos Billdals RK.
 

Julia Hallberg tickar på

(2016-10-17 13:58)
Julia Hallberg, Helsingborgs FK, tickar på i toppen av City Gross Morgondagens Vinnare på sin häst Rolex. Hon vann första deltävlingen hos Flyinge HK för två veckor sedan – och i helgen var hon bäst i andra deltävlingen hos Billdals RK.
 

Vinnare upp i topp

(2016-10-17 13:45)
Vinnare i helgens semifinaler i  Prins Carl Philips Pris hos Södertälje RK blev Flyinge RF:s Philip Svitzer – Snow Flake i kategori C och Elin Lundin, Heby RF – Gyllinge Eos i kategori D. Duon toppar även tabellerna efter tre av fyra semifinaler.
 

Vi vill tacka våra sponsorer för stödet till NM i Sportkörning 2015 

max

Agria_logo200x100

Ballast färg med webadress

vaggeryds kommun

   sponsorannons

 

Filtrera nyheter

Postadress:
Jönköpings Kusksällskap - Ridsport
Anders Nordström, Apparp 1
59898 Mariannelund

Kontakt:
Tel: +46703306694
E-post: This is a mailto link

Se all info