Hoppa till sidans innehåll

Schema


Aktuellt schema och aktuell gruppindelning

Eftersäsongsschema VT18

Fys-schema Vecka20-22 (Uppdaterad 14/5).Observera att all fysträning startas och avslutas på sollentunavallen om inget annat meddelas. Under vecka 21 och 22 kommer vi genomföra fystester under träningen, sluttiden kan därför variera något. Kom ihåg att lämna in utvärderingen för vårterminen i samband med fysträningen vecka 22. 

Fysgrupper VT18

Schemat för vilken ishall vi tränar i hittar ni på Sollentuna HCs hemsida under fliken för Istider.

Morgonträningar

Morognträningarna för ht-17 börjar från och med en 11 september för alla tävlingsgrupper. Anmälan till morgonträningen görs här.  Morgonträningen bedrivs på måndag och torsdag morgon från kl 07:00-07:45.Vid anmälan förväntas du träna regelbundet på de timmar du anmält dig till och fått plats på. Vid frågor gällande morgonträningen kontakta This is a mailto link.


Omklädningsrumfördelning

Observera att omkländingsrummet är stängt för säsongen. Ingen får förvara skridskor i storaomklädningsrummet och vid träning nytjas av anläggningen angivet omklädningsrum.

Följande grupper får sitta i det stora omklädningsrummet:

 

I lilla omklädningsrummet sitter följande grupper:

 

Man har rätt att förvara sina skridskor i en back på hyllorna ovanför bänkarna. Det ska inte stå några backar på bänkarna eller golvet när träningen är slut. Det är inte heller tillåtet att förvara träningskläder i omklädningsrummet. Det ska hållas fräscht och rent. Åkarna i dessa grupper städar omklädningsrum, duschutrymme och toaletter enligt schema.

Följande grupper får ha sin skridskoväska på hyllorna i gången in i omklädningsrummet:

- Åkare i tävlingsgrupper kan låna en back från klubben för att förvara skridskor i. Inga egna väskor eller backar får lämnas i stora omklädningsrummet.

Uppdaterad: 17 JUN 2018 15:09
Skribent: Karolina Degermo

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info