Hoppa till sidans innehåll

Skridskoskolan


Välkomna till Skridskoskolan i Sollentuna i KKS:s regiKallelser för vårterminen är nu skickade till alla åkare som fått en plats! Har du inte fått en kallelse kontrolera så att informationen inte fastnat i ditt skräpfilter.

Frågor skickas till This is a mailto link


 

Vi startar nybörjargrupper i skridskoskolan i början av oktober och i början av januari.  Antalet platser är begränsade och prioriteras utifrån anmälningsdatum. Se länk för anmälan i menyn till vänster. 

Vårens skridskoskola startar söndag 14e januari. Anmälningar till skridskoskolan görs via länken till vänster. Åkare som deltagit under hösten är automatiskt återanmälda till vårens skridskoskola.  Avanmälan sker till This is a mailto link


I menyn till vänster hittar du  bland annat information om  utrustning, grupper och träningstider samt avgifter

 

Mål
Målet med skridskoskolan är att du ska lära dig grunderna i skridskoåkning/konståkning, samt att ha kul och trivas i ishallen!


I ishallen
Det blir trångt i ishallens bås när föräldrarna hjälper barnen på med sin utrustning. När tränaren bett barnen att gå ut på isen önskar vi att föräldrarna förflyttar sig till läktaren.

Barnen kan lättare koncentrera sig på åkningen om föräldrarna inte finns alldeles tätt inpå.

Plats
Vi håller till i ishallen på Sollentunavallen cirka 15 minuters promenad från Sollentuna centrum.

Kansli och butik
Väl på plats i ishallen finns KonståkningsKlubben i Sollentunas kansli en trappa upp. Där försöker vi ha personal på plats så fort vi har åkare i hallen. På kansliet finns även KKS-butiken. Där kan man hitta t.ex. andrahands-dräkter och andrahands-skridskor till salu.

Information
Större delen av informationen som rör skridskoskolan kommer att skötas via hemsidan. I vissa fall kommer vi dock att skicka ut information via mail, då vi skickar mail till flera grupper samtidigt är det viktigt att ni kollar ert spamfilter. Mail kan skickas från respektive tränare men även från This is a mailto link och This is a mailto link.

För frågor gällande skridskoskolan är ni välkomna att höra av er till This is a mailto link

Uppdaterad: 2018-01-09 19:48
Skribent: Karolina Degermo

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info