Hoppa till sidans innehåll

Ungdomar/Nybörjare


Kalmar Ok har ett stort gäng ungdomar. Vilka aktiviteter som är på gång finns i kalendern på startsidan, i nyheter och här under ungdom samt att vi skickar ut information per mail om kommande träningar och aktiviteter.

Ungdomarna tränar året om oftast på tisdagar, men ibland även på lördagar när det inte är tävlingar.  Tävlar gör vi vissa helger från tidig vår till sen höst. Ibland åker vi också på resor till Gotland och Stockholm mm.

Vi hälsar nya barn och ungdomar välkomna två gånger om året, första tisdagen i april och första tisdagen i första skolveckan. Vi träffas då vid vår klubbstuga i Smedby kl 18.00.

 

Ungdomarna delas upp i olika ålders och kunskapsnivåer. De allra yngsta (ca 5-9 år) är i den gröna gruppen här är det lek och orientering. I den gröna gruppen skall varje barn ha med sig en förälder eller annan vuxen.  Nästa grupp är den vita, här lär vi oss grunderna i orientering och många provar att springa själv. Därefter kommer den gula och den röda gruppen med stigande svårighetsgrad. Nya placeras i gröna (upp till ca 9 år) eller vita (från ca 10 år).

Välkomna att vara med i vårt gäng!

Uppdaterad: 2016-08-25 11:30
Skribent: Anne Lindell

 

Avresetider:

Från Ekuddens parkeringsplats:

Till zonträning i Tvärskog på lördag kl 09:30.

 EventorBanner178x42

Kalmar OK´s facebook-grupp når du via FB-länken nedan:
facebook logo
 
 
Naturpasset Öland avslutat
vinnarna presenteras här:
 
 
 

 

Postadress:
Kalmar OK - Orientering
Box 135
39121 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info