Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


BTH Idrottsakademi i samverkan med SISU Idrottsutbildarna bjuder in till en föreläsning med handbollsstjärnan Tobias Karlsson på BTH den 3 november.
 

Höstmöte i BLIS

(2016-10-10 12:55)
Tisdagen den 25 oktober hälsar Blekinge Idrottshistoriska sällskap välkomna till höstmöte, som denna gång gästas av Ronald Åman.
 
Biljetterna till Idrottsgalan 2017 sålde slut på 4 dagar. Det finns dock möjlighet att sätta upp sig på väntelista.
 
Matilda Jakobsson Blom och Malin Nilsson har anställts till det nystartade projektet "Hälsa för alla - idrott, kultur och integration". Satsningen har fått en rivstart med över 100 deltagare som nu är igång.
 
Ett 60-tal åhörare från kommunala förvaltningar, kommunhälsa och gym kom till Lokstallarna, Karlshamn, för att lyssna på en av Sveriges mest initierade i frågor rörande AAS och kosttillskott, Tommy Moberg från Göteborg.
 
När Blekinges beslutsfattare och politiker i folkhälsofrågor samlades i Ronneby var självklart idrotten på plats.
 
Blekinge Idrottsförbund tillsammans med SISU Idrottsutbildarna bjuder in till årets barn- och ungdomskonferens på Ronneby Brunn. Årets tema är "Hur vill barn och ungdomar idrotta i framtiden?".
 
Den 7-12 augusti arrangerade Blekinge IF sitt årligen återkommande idrottsläger i Hällevik. 6 idrotter var representerade, fotboll, fäktning, orientering, parasport, simning och skyttesport.
 
Under Hällevikslägret bjuder Blekinge IF tillsammans med SISU Idrottsutbildarna och Blekinge Health Arena in till en öppen föreläsning med träningsrådgivare Andreas Mattsson.
 

Fler tjejer i fokus!

(2016-06-22 14:57)
Hur får vi fler tjejer att vilja ta uppdrag som aktivitetsledare och organisationsledare? Hur bereder föreningen plats för tjejer med invandrarbakgrund i organisationen?
 
Nu är kampanjen ”Idrotten tar kampen” äntligen igång! Vi utmanar alla idrottsföreningar i Blekinge att ta kampen mot rökning och verka för en rökfri idrottsanläggning. Är ni redo att anta utmaningen?
 

Kommundialog i Olofström

(2016-05-11 09:27)
Fritidschefer och representanter från Blekinges kommuner personal från SISU Idrottsutbildarna och Blekinge Idrottsförbund möttes den 3 maj för en kommundialog i Olofström.
 
Skytteledaren, Alf Olsson, Kallinge, har avlidit efter en tids sjukdom.
 
I helgen samlades 16 dopingkontrollantansvariga och dopingkontrollantbiträden från Blekinge, Småland, Halland och Skåne för regional Antidopingkonferens i Varberg.
 
I veckan insomnade en av Blekinges största idrottsledare genom tiderna, Stig Skottén, i sitt hem i Karlskrona.
 

#KarlskronaGF

 

Lumin Scandinavia AB

   Allt inom IT & AV 

     This is a mailto link

 

MAXI Karlskrona

 

sharp

 

Antal besökare

besöksräknare

 

Filtrera nyheter

Postadress:
Karlskrona GF - Gymnastik
Arenavägen 17
37155 Karlskrona

Besöksadress:
Arenavägen
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: 0709-650005
E-post: This is a mailto link

Se all info