Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Jamal Naser är genom ett samarbete mellan Karlshamns kommun, Blekinge Idrottsförbund och Svenska Judoförbundet nyanställd av judoförbundet med bas i Karlshamn.
 

Skatteträff 24 januari

(2016-12-05 08:37)
Vi bjuder in representanter från idrottsföreningar och förbund till en informationskväll på Ronneby Brunn, där du kan få svar på dina frågor och problem inom skatteområdet.
 
Landstinget Blekinges nyinstiftade hållbarhetspris går till Olof Ljungberg, integrationskoordinator på Blekinge Idrottsförbund, och Henrik Lövgren, Blekinge integrations- och utbildningscenter.
 
Lördagens barn- och ungdomskonferens med temat "Hur vill barn och ungdomar idrotta i framtiden?" blev en stor succé med närmare 200 deltagare från hela länet.
 
Stora delar av Idrottsblekinge var på plats när Rolf Trulsson avtackades på Blekinge Health Arena i fredags.
 
Blekinge har utsetts som värd till Riksidrottsforum, 10-11 november 2018 i Ronneby.
 
Under Idrottsgalan den 3 februari kommer priser att delas ut i 9 olika kategorier. Vi har nu öppnat upp nomineringen. Dina nomineringar önskar vi senast 31/12.
 
Vår trogne medarbetare och idrottskonsulent Rolf Trulsson går i pension och du hälsas välkommen till avtackning på Blekinge Health Arena.
 
BTH Idrottsakademi i samverkan med SISU Idrottsutbildarna bjuder in till en föreläsning med handbollsstjärnan Tobias Karlsson på BTH den 3 november.
 

Höstmöte i BLIS

(2016-10-10 12:55)
Tisdagen den 25 oktober hälsar Blekinge Idrottshistoriska sällskap välkomna till höstmöte, som denna gång gästas av Ronald Åman.
 
Biljetterna till Idrottsgalan 2017 sålde slut på 4 dagar. Det finns dock möjlighet att sätta upp sig på väntelista.
 
Matilda Jakobsson Blom och Malin Nilsson har anställts till det nystartade projektet "Hälsa för alla - idrott, kultur och integration". Satsningen har fått en rivstart med över 100 deltagare som nu är igång.
 
Ett 60-tal åhörare från kommunala förvaltningar, kommunhälsa och gym kom till Lokstallarna, Karlshamn, för att lyssna på en av Sveriges mest initierade i frågor rörande AAS och kosttillskott, Tommy Moberg från Göteborg.
 
När Blekinges beslutsfattare och politiker i folkhälsofrågor samlades i Ronneby var självklart idrotten på plats.
 
Blekinge Idrottsförbund tillsammans med SISU Idrottsutbildarna bjuder in till årets barn- och ungdomskonferens på Ronneby Brunn. Årets tema är "Hur vill barn och ungdomar idrotta i framtiden?".
 

#KarlskronaGF

 

Lumin Scandinavia AB

   Allt inom IT & AV 

     This is a mailto link

 

MAXI Karlskrona

 

sharp

 

Antal besökare

besöksräknare

 

Filtrera nyheter

Postadress:
Karlskrona GF - Gymnastik
Arenavägen 17
37155 Karlskrona

Besöksadress:
Arenavägen
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: 0709-650005
E-post: This is a mailto link

Se all info