Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Blekinge och södra Småland är ett av 5 pilotdistrikt i Sverige som fått möjlighet att jobba med ett specifikt arbetsmarknadsprojekt inom idrotten. Vi söker nu föreningar och förbund som kan ta emot deltagare för kortare eller längre uppdrag.
 
Blekinge Idrottsförbund arrangerar 6-11 augusti ett läger i Hällevik där idrottare från olika förbund träffas över gränserna. Vi behöver ha in ditt förbunds anmälan till sommarens läger senast 1 april.
 
Hur kan föreningslivet bli en ännu starkare samhällsaktör? Hur kan nya tankesätt ge fler medlemmar och fler framgångar? Välkommen till en kostnadsfri temakväll med inspiration från Dalkurd FF, Kalvhagen Box Center och Örebro SK Futsal.
 
Diskuterar ni jämställdhet och hbtq och andra inkluderingsfrågor i ditt förbund eller förening? Välkomna till en öppen och kostnadsfri inspirationsföreläsning med Sofia B Karlsson den 2 maj.
 
Jan-Anders Börjesson, Ulla Olsson och Rolf Trulsson kommer att belönas med RF:s förtjänsttecken i guld i samband med Riksidrottsmötet i Falun i maj.
 
Svensk idrotts vision är att ha en attraktiv verksamhet där barn, unga, vuxna och äldre kan och vill träna och tävla under hela livet. Blekinge, Skåne, Halland och Småland bjuder nu in till en spridningskonferens i Lund den 20 mars.
 

Idrottsgalan 2017

(2017-02-05 11:44)
Den nionde Idrottsgalan i Blekinge hölls i fredags kväll i Ronneby Convention Center. Det blev en fest med många hyllningar till Blekingsk idrott.
 
Ett knappt hundratal föreningspersoner och representanter från kommuner och förbund hälsade välkomna när vi igår officiellt invigde det nya kansliet i Karlshamn.
 
Om drygt två veckor är det dags för Idrottsgalan i Blekinge. Juryn har arbetat hårt i flera månader och presenterade de slutnominerade för någon vecka sedan. Här berättar juryordförande Carina Lindgren om juryns arbete.
 

18 tjejer i extra fokus

(2017-01-16 21:42)
18 föreningsaktiva tjejer har anmält sig till satsningen "Fler tjejer i fokus" och är nu uttagna att vara med.
 
Årets vinterläger genomfördes med Ronneby Brunn som bas för de deltagande idrotterna ishockey, ridsport och skytte.
 
Vi kan nu presentera de slutnominerade som har chansen att vinna utmärkelser på Idrottsgalan i Blekinge den 3 februari.
 
Är du tjej, under 25 år och aktiv inom en idrottsförening i Blekinge? Inom satsningen Fler tjejer i fokus söker vi nu 20 deltagare till en Ledarboost under våren 2017.
 
I fredags diskuterade Kultur- och fritidsnämnden i Region Blekinge förslaget till Idrottspolitiskt program i Blekinge.
 
Årsmöte och Distriktsstämma äger rum onsdagen den 5 april 2017. Föreningar och SDF har möjlighet att lämna förslag på personer till valen av styrelseordförande, styrelseledamöter och lekmannarevisorer.
 

#KarlskronaGF

 

Lumin Scandinavia AB

   Allt inom IT & AV 

     This is a mailto link

 

MAXI Karlskrona

 

sharp

 

Antal besökare

besöksräknare

 

Postadress:
Karlskrona GF - Gymnastik
Arenavägen 17
37155 Karlskrona

Besöksadress:
Arenavägen
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: 0709-650005
E-post: This is a mailto link

Se all info