Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Svensk idrotts vision är att ha en attraktiv verksamhet där barn, unga, vuxna och äldre kan och vill träna och tävla under hela livet. Blekinge, Skåne, Halland och Småland bjuder nu in till en spridningskonferens i Lund den 20 mars.
 

Idrottsgalan 2017

(2017-02-05 11:44)
Den nionde Idrottsgalan i Blekinge hölls i fredags kväll i Ronneby Convention Center. Det blev en fest med många hyllningar till Blekingsk idrott.
 
Ett knappt hundratal föreningspersoner och representanter från kommuner och förbund hälsade välkomna när vi igår officiellt invigde det nya kansliet i Karlshamn.
 
Om drygt två veckor är det dags för Idrottsgalan i Blekinge. Juryn har arbetat hårt i flera månader och presenterade de slutnominerade för någon vecka sedan. Här berättar juryordförande Carina Lindgren om juryns arbete.
 

18 tjejer i extra fokus

(2017-01-16 21:42)
18 föreningsaktiva tjejer har anmält sig till satsningen "Fler tjejer i fokus" och är nu uttagna att vara med.
 
Årets vinterläger genomfördes med Ronneby Brunn som bas för de deltagande idrotterna ishockey, ridsport och skytte.
 
Vi kan nu presentera de slutnominerade som har chansen att vinna utmärkelser på Idrottsgalan i Blekinge den 3 februari.
 
Är du tjej, under 25 år och aktiv inom en idrottsförening i Blekinge? Inom satsningen Fler tjejer i fokus söker vi nu 20 deltagare till en Ledarboost under våren 2017.
 
I fredags diskuterade Kultur- och fritidsnämnden i Region Blekinge förslaget till Idrottspolitiskt program i Blekinge.
 
Årsmöte och Distriktsstämma äger rum onsdagen den 5 april 2017. Föreningar och SDF har möjlighet att lämna förslag på personer till valen av styrelseordförande, styrelseledamöter och lekmannarevisorer.
 

Årsmöte 5 april

(2016-12-15 15:26)
Blekinge Idrottsförbunds årsmöte hålls tillsammans med SISU Idrottsutbildarnas Distriktsstämma onsdagen den 5 april 2017.
 
Jamal Naser är genom ett samarbete mellan Karlshamns kommun, Blekinge Idrottsförbund och Svenska Judoförbundet nyanställd av judoförbundet med bas i Karlshamn.
 
Landstinget Blekinges nyinstiftade hållbarhetspris går till Olof Ljungberg, integrationskoordinator på Blekinge Idrottsförbund, och Henrik Lövgren, Blekinge integrations- och utbildningscenter.
 
Lördagens barn- och ungdomskonferens med temat "Hur vill barn och ungdomar idrotta i framtiden?" blev en stor succé med närmare 200 deltagare från hela länet.
 
Stora delar av Idrottsblekinge var på plats när Rolf Trulsson avtackades på Blekinge Health Arena i fredags.
 

#KarlskronaGF

 

Lumin Scandinavia AB

   Allt inom IT & AV 

     This is a mailto link

 

MAXI Karlskrona

 

sharp

 

Antal besökare

besöksräknare

 

Postadress:
Karlskrona GF - Gymnastik
Arenavägen 17
37155 Karlskrona

Besöksadress:
Arenavägen
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: 0709-650005
E-post: This is a mailto link

Se all info