Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Ett 60-tal åhörare från kommunala förvaltningar, kommunhälsa och gym kom till Lokstallarna, Karlshamn, för att lyssna på en av Sveriges mest initierade i frågor rörande AAS och kosttillskott, Tommy Moberg från Göteborg.
 
När Blekinges beslutsfattare och politiker i folkhälsofrågor samlades i Ronneby var självklart idrotten på plats.
 
Blekinge Idrottsförbund tillsammans med SISU Idrottsutbildarna bjuder in till årets barn- och ungdomskonferens på Ronneby Brunn. Årets tema är "Hur vill barn och ungdomar idrotta i framtiden?".
 
Den 7-12 augusti arrangerade Blekinge IF sitt årligen återkommande idrottsläger i Hällevik. 6 idrotter var representerade, fotboll, fäktning, orientering, parasport, simning och skyttesport.
 
Under Hällevikslägret bjuder Blekinge IF tillsammans med SISU Idrottsutbildarna och Blekinge Health Arena in till en öppen föreläsning med träningsrådgivare Andreas Mattsson.
 

Fler tjejer i fokus!

(2016-06-22 14:57)
Hur får vi fler tjejer att vilja ta uppdrag som aktivitetsledare och organisationsledare? Hur bereder föreningen plats för tjejer med invandrarbakgrund i organisationen?
 
Nu är kampanjen ”Idrotten tar kampen” äntligen igång! Vi utmanar alla idrottsföreningar i Blekinge att ta kampen mot rökning och verka för en rökfri idrottsanläggning. Är ni redo att anta utmaningen?
 

Kommundialog i Olofström

(2016-05-11 09:27)
Fritidschefer och representanter från Blekinges kommuner personal från SISU Idrottsutbildarna och Blekinge Idrottsförbund möttes den 3 maj för en kommundialog i Olofström.
 
Skytteledaren, Alf Olsson, Kallinge, har avlidit efter en tids sjukdom.
 
I helgen samlades 16 dopingkontrollantansvariga och dopingkontrollantbiträden från Blekinge, Småland, Halland och Skåne för regional Antidopingkonferens i Varberg.
 
I veckan insomnade en av Blekinges största idrottsledare genom tiderna, Stig Skottén, i sitt hem i Karlskrona.
 
Under gårdagen hade Blekinge Idrottsförbund Årsmöte tillsammans med SISU Idrottsutbildarnas Distriktsstämma på Blekinge Convention Center i Ronneby.
 
Läs mer om vår värdegrundssatsning kring matcher och tävlingsevenemang för barn och ungdomar.
 
Blekinge Idrottsförbund tillsammans med SISU Idrottsutbildarna tar nu krafttag för att motarbeta negativ läktarkultur. Med start under våren kommer kameror att sättas upp på läktarna vid idrottsarenor runt om i Blekinge.
 
Nu ligger verksamhetsberättelse för 2015 och verksamhetsinriktning för 2016-2017 publicerade.
 

#KarlskronaGF

 

Lumin Scandinavia AB

   Allt inom IT & AV 

     This is a mailto link

 

MAXI Karlskrona

 

sharp

 

Antal besökare

besöksräknare

 

Filtrera nyheter

Postadress:
Karlskrona GF - Gymnastik
Arenavägen 17
37155 Karlskrona

Besöksadress:
Arenavägen
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: 0709-650005
E-post: This is a mailto link

Se all info