Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset


Vinnare 2017

Vinnare

 

 

Naturpasset är ett utmärkt första sätt att prova på orientering. Kartan är ditt pass till naturen där kontroller kan besökas av vem som helst. Just nu erbjuder vi två naturpass.

 

Cykeltrim Aspö/Trossö

Mitt i Karlskrona och dess skärgård erbjuds Cykeltrim på Aspö och Trossö. Kluriga fotokontroller där du samtidigt kan ta del av alla sevärdheter.

På Aspö finns sevärdheter från det marina världsarvet och för den som vill kombinera med en längre utflykt finns det även vandrarhem/hotell och restauranger. Möjlighet att hyra cyklar finns i anslutning till turistinformationen på ön (mer information om Aspö). Till Aspö tar du dig kostnadsfritt med vägfärja Aspöleden (tidtabell) från Handelshamnen i Karlskrona. 

Cykeltrim Karlskrona Norra

Norr om Karlskrona lämnar du skärgården bakom dig och omges istället av naturnära bebyggelse och gröna skogar. För det har vi ett Cykeltrim just för dig!

 

Försäljning

Du kan köpa våra naturpass på: 

  • Apoteket Pantern i Lyckeby
  • ICA Lunden i Spandelstorp
  • Rödeby Allivs ICA
  • Sportkompaniet Hantverkaregatan Karlskrona

 

Fler Naturpass 

Runt om i Sverige finns det gott om Naturpass för att upptäcka såväl städer som natur. Dessa områden hittar du på http://naturpassomraden.orientering.se/Naturpass.

Uppdaterad: 2017-10-24 09:08
Skribent: Anton Österblad

Postadress:
Karlskrona SOK
Björn Zettervall, Östra vägen 14
37331 Nättraby

Kontakt:
Tel: 0709 -524 555
E-post: This is a mailto link

Se all info