Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


Klubbkläder till träning och tävling beställer Karlskrona SOK från noname.

Beställning av kläder görs via noname's Clubshop. Där kan du som medlem gå in och göra din beställning på egen hand. Clubshop är dock inte öppen året om, utan beställningar görs i omgångar. Sortimentet kan variera och för att vi ska kunna ha ett större utbud erbjuds normalt beställning en gång inför vårsäsongen och en gång inför höstsäsongen. För att underlätta för klubben betalar var och en sin beställning i samband med köpet.

Har du några frågor gällande klubbkläder kontaktar du Klädgruppen, som består av Maja Pettersson, This is a mailto link, och Jeanette Andersson, This is a mailto link.

 

Beställning Klubbkläder

Instruktioner för hur du beställer käder samt inloggningsuppgifter till Clubshop hittar du här. För att komma åt sidan måste du logga in. Logga in med samma användarnamn och lösenord som till Eventor.

 

Nästa Klädbeställning

Klädbeställning sker normalt en gång i januari, då främst för orientering och löpning, samt en gång sensommar/tidig höst med fokus på skidor.

Clubline - Karlskrona SOK

Ovan ser du delar av Karlskrona SOK:s Clubline. Observera att innehållet i Clubshop kan variera och innehålla annat än det som visas på bilden.

Uppdaterad: 2017-02-08 16:20
Skribent: Anton Österblad

Postadress:
Karlskrona SOK
Björn Zettervall, Östra vägen 14
37024 Nättraby

Kontakt:
Tel: 0709 -524 555
E-post: This is a mailto link

Se all info