Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Idrottskonsulent Lena Jönsson var under onsdagen och genomförde Strategiarbetet mot 2025 med Östersunds GIF.
 
De är nu godkända att söka idrottslyftet 2017 genom J-H Idrottsförbund.
 
Behöver ni fler tränare, ledare och funktionärer eller folk till styrelsen? Vi erbjuder 10 föreningar en ledarrekryteringsporcess i 4 steg. Första träffen den 27 april 2017. "Först till kvarn"
 
Torsdag 30 mars 2017, kl. 17:30-20:00, Idrottens Hus, Östersund Välkommen till en träff för idrottsföreningar och andra ideella föreningar som driver anläggningar. Få konkreta tips på hur ni kan spara energi redan i dag!
 
På uppdrag av specialidrottsförbunden genomför SISU Idrottsutbildarna en gränsöverskridande tränarutbildning,i tre nivåer, över hela landet med en likvärdig utformning oavsett i vilket distrikt den genomförs. Två av dessa är: Grundtränarutbildning...
 
Vi erbjuder ytterligare en Plattformen, 8-9 april 2017, Scandic Syd Hotel, Östersund. Idrottens barn- och ungdomsledarutbildning på basnivå heter Plattformen – barn och ungdom och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och...
 

Tejpningskurs - Östersund

(2017-03-16 14:04)
Nu erbjuder vi ytterligare en Tejpningskurs i Östersund. Torsdag den 27 april kl. 18.00, Scandic Syd Hotel, Östersund. Stukad fot - från skada tillbaka till Idrott Fotledsstukningar en av de vanligaste skadorna inom idrott och motion.
 
15-17 september 2017, Edsåsdalen Ledarcampen är ett läger som inspirerar unga ledare 18-25 år att fortsätta utvecklas inom idrotten. Under 2017 får ca 20 tjejer och 20 killar från Jämtland-Härjedalen chansen att delta i lägret som hålls i...
 
7-8 juni 2017 på Quality Hotel Frösö Park. Inspirerande dagar med erfarenhetsutbyte information och överraskningar. Sista dag för anmälan 18 maj.
 
13-14 maj 2017, Cafeterian, Ishallen Sveg. Idrottens barn- och ungdomsledarutbildning på basnivå heter Plattformen – barn och ungdom och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare för barn och ungdomar mellan 7-15...
 
Nu har vi en IdrottOnline-Administration-Fortsättning/LOK-stöd i Vemdalens den 6 april kvar av vårens IdrottOnlineutbildningar.
 
Motivering: Svenstaviks Hockeyklubb: Står för bredden. Resultatet inte det viktigaste. Gemenskap och ett socialt sammanhang är prioriterat. Visar att idrott är som bäst när man har roligt.
 
Reklam kan visas på många olika sätt – t ex genom affischer, skyltar, på idrottskläder eller i annonsblad. Gemensamt är att de omfattas av reklamskatten, även för ideella föreningar. På skatteverkets hemsida hittar du mer information.
 
Tänk att få syssla med det du älskar – idrott. Samtidigt som du pluggar. Tillsammans med människor som gillar samma sak. Bosön Idrottsfolkhögskola är en plats där allt andas idrott, träning och rörelse.
 
Östersunds Idrottsråd och Östersunds kommun med stöd av J-H IF/SISU bjöd i går in till sitt årliga Idrottsforum! Moderator och huvudtalare var Lars Liljegren, ordförande i svenska Fäktförbundet som inledde med att ge sin bild av RFs Strategi 2025.
 

Anmäl till klövsjöslaget!

KLÖVSJÖSLAGET! MER ÄN BARA BRÄNNBOLL!

Postadress:
Klövsjö IF
Sågvägen 29
84032 Klövsjö

Kontakt:
Tel: +46703756392
E-post: This is a mailto link

Se all info