Hoppa till sidans innehåll

Medlemsskap


Du är medlem!
I samband med ditt kortköp i någon av våra anläggningar eller som deltagare i någon av våra lagidrotter blir du också registrerad som medlem i
Korpförening Gävle som är en del av den Svenska idrottsrörelsen via vår tillhörighet i Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet vilka i sin tur är medlem i Riksidrottsförbundet (RF).

Korpen Gävle har idag ca 7500 aktiva medlemmar i alla åldrar vilka deltar i
gymträning, gruppträning, lagidrotter, CrossFit mm. Mycket av vår verksamhet genomförs i någon av våra tre anläggningar Korpen Sporthuset, Korpen Gävle Strand och Korpen City.

Som medlem kan du påverka!
Ditt medlemssskap i Korpen innebär också att du kan påverka beslut och engagera dig i Korpens verksamhet bl.a på vårt årsmöte.
 Om årsmötet
 

Vi ser gärna också ett vardagligt engagemang från dig som medlem. Har du exempelvis synpunkter på vår verksamhet eller förslag på nya aktiviteter är vi tacksamma om du låter oss veta det. Skicka dina synpunkter med e-post till This is a mailto link eller lägg en lapp i våra förslagslådor som finns uppsatta i våra anläggningar. Du kan naturligtvis också framföra dina synpunkter muntligen till personalen i våra receptioner eller via telefon.

INFORMATIONSUTSKICK
Några gånger under året skickar vi ut ett "Nyhetsbrev" till våra medlemmar (visa e-post) där vi informerar om kommande verksamheter och aktuella händelser. Får du inte nyhetsbrevet? Kolla med personalen i våra receptioner så att vi har rätt e-postadress registrerad på dig. Du kan också själv anmäla dig till Nyhetsbrevet via denna länk:
 Anmälan Nyhetsbrev

FÖRSÄKRING

I Korpens medlemsskap ingår en olycksfallsförsäkring via Folksam
Om något händer under din träning hos oss skall skadan anmälas till dem. Personalen i receptionen hjälper dig med detta. Observera dock att all träning sker på egen risk!
 Om Korpens Försäkring och Skadeanmälan

 
REGISTRERING LAG
Registrering av lag och tillhörande spelare/medlemmar sker idag i samband med anmälan till
de olika lagidrotterna. Anmälan sker i Profixio. Det är dock viktigt att alla spelare registreras i samband med anmälan. Ej registrerad spelare är ej försäkrad!

 
Uppdaterad: 2017-02-23 11:32
Skribent: Kenth Sennevall

Postadress:
Gävle Motionsidrottsförening - Korpen
Bergsgatan 41
80266 Gävle

Kontakt:
Tel: 026-602277, 026-101335
E-post: This is a mailto link

Se all info