Hoppa till sidans innehåll

SomaMove®


SomaMove® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där du tränar både styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans. Vi jobbar barfota för att stimulera fötterna och därmed även hela kroppen. Passet avslutas med ca 15 minuter SomaMind® som ger dig en möjlighet att nå en ny nivå av funktionell stillhet. Genom SomaMind® kan vi på ett koncentrerat sätt återställa balans i rörlighet och nervsystem genom att påverka kroppens bindvävssträckningar. Att utöva SomaMind® kommer samtidigt ge ett lugnt och fokuserat inre. Känslan är stilla, tillbakadragande och lugn. Du sitter och ligger på mattan och gör utvalda övningar. SomaMove® och SomaMind® passar alla oavsett var man ligger i sin rörlighet.

 

Ledare:

Paula Daabach

Paula Daabach

 

Hur länge har du varit ledare hos oss i Korpen Hede?
- Jag har varit ledare hos Korpen i två omgångar. Den första var kring år 2000, då jag var spinningledare i 2 eller 3 år.
Den här senaste svängen har jag varit ledare inom ungdomsträning, spinning (en termin har jag för mig...), SomaMove och ChiBall. Så det blir mitt 4:e år nu det här året.

Vad är det bästa med att vara ledare?
-Det bästa med att vara ledare är att se den utveckling som sker med deltagarna och den gemenskap man får i gruppen. Det är underbart att kunna sprida glädje och harmoni bland deltagarna.

Vad är det absolut bästa du vet? 
-Det absolut bästa jag vet är djur och då framförallt kossor och katter. De gör att man lugnt får vara här och nu och njuta av det man har. Gillar även att vara ute i naturen, flugfiska, fota och försöka förstå universums mysterier.

 

Uppdaterad: 2017-01-04 22:31
Skribent: Ninni Bäckström

Postadress:
Korpförening Hede - Korpen
Särvsjövägen 4
84093 Hede

Besöksadress:
Särvsjövägen 4
84093 Hede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 0684-10472
E-post: This is a mailto link

Se all info