Hoppa till sidans innehåll

Kortedala MK - Motorcykel och Snöskoter

t Kortedala MK – Mycket kul på två hjul

Detta stämmer bra in på oss i Kortedala MK. Vi är troligen Sveriges bredaste MC-klubb med verksamhet inom många racingklasser samtidigt som att cirka halva klubben kör på gatan. Gemensamt för de flesta av oss är dock ett racingintresse då vi även arrangerat tävlingar sedan mitten av 1970-talet. Vi har varit en vinnande klubb sedan 1958, så läs gärna vidare och besök oss gärna. All information du behöver finner du på denna hemsidan.
 
Luciafirande onsdagen den 13 december kl 19.00 i klubbhuset
Alla medlemmar hälsas välkomna till en tradionskväll med lussekatter, peppakakor och glögg.

Idrottonline, SvemoTA och Medlemskort:
Jag håller på och registrerar alla betalda medlemmar och är det någon som är i behov av att köpa licens i dagarna och inte är registrerad medlem  trots har betalt så ta kontakt. Kontakta "Patrik Kerttu" via Facebook eller på telefon om ni behöver snabb behandling inför tävling.
Mvh
Patrik

Försäkringar och licenser:
Nytt vad gäller licenser och föräkringar. Gäller alla som kör på bana 2017: Licenser och försäkringar 2016

 

533 butiker som vill stödja Kortedala MK

Böcker - Tidningar Bläckpatroner Elektronik Film - Musik Företag - Arbetsplats Hem - Hushåll Kläder - Skor Kontaktlinser - Optik Resor - Hotell - Hyrbil Skönhet - Hälsa Sport - Fritid - Hobby Övrigt

Ett enormt utbud som kan ge klubben lite intäkter. Om du skall handla på nätet eller beställa tid någonstans, gå in på Sponsorhuset och se om det finns en leverantör som passar dej. Klicka på bannern ovan, eller se till så att du är inne på klubbens beställningssida, det står Kortedala MK överst. Det senaste som tillkommit är att beställa tid på Mekonomen tex. Gå via Sponsorhuset om du skall beställa tid så får klubben lite tillskott. Registrera dej så får du ta del av bonusen. Gå via Sponsorhuset först. Klubben tackar dej för ditt bidrag.

 

Bilder

Klubbhuset

Öppettider Klubbhuset
Vi har öppettider Onsdagar och Söndagar 19-21.
Söndagar är inte alltid bemannat. Beror på om någon/några har tid att åka dit, slå en signal och kolla innan ni åker hemifrån.  
Onsdagarna är alltid bemannade då nylagat kaffe och tilltugg kan åtnjutas.
Välkomna
 

Samarbetspartners

klicka på bilderna för att

komma till deras hemsida.

Bergmans Motor


CrossEnduroKompaniet

 

 

svedea2

 

 

Regenberg_logo

 

 

ströms

Postadress:
Kortedala MK - Motorcykel och Snöskoter
Marieholmsgatan 128 D
41502 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-585838
E-post: This is a mailto link

Se all info