Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Hon har inte spelat en match på nästan två år, men i kväll är förra landslagsspelaren Edijana Dafe tillbaka på handbollsplanen igen. För motståndet står tidigare klubben Sävehof. – Det ska bli så himla kul att spela igen, jag har verkligen sett fr...
 
Vi söker en domar- och tävlingskonsulent till vårt kontor i Idrottens Hus på Skansbrogatan 7, Skanstull.
 
Senast den 31 oktober 2017 vill vi ha din ansökan om att arrangera Beach-SM 2018 och 2019.
 
Alla föreningar skall göra sina Årsrapporter, även samarbetsföreningarna då de räknas som egna föreningar.
 
Clara Monti Danielsson ersätter Anna Lagerquist när Sverige spelar EM-kval mot Makedonien i Lund och mot Färöarna i Torshamn.
 

Lugi utslaget ur EHF-cupen

(2017-09-18 10:14)
Lugi HF är utslaget ur EHF-cupen. Laget föll med sammanlagt 51–53 mot azerbajdzjanska NUR Mingechavir i helgen.
 
Svenska Handbollförbundet har upphandlat ny försäkringsgivare för Licensförsäkringen – den olycksfallsförsäkring som skyddar de aktiva i förbundets föreningar. I samband med detta ändrar man innehållet i försäkringen så att fler kan få förebyggand...
 
Kvalspel krävdes det första året, kvartsfinal blev belöningen det andra. För att nå lite längre och bli lite bättre i SHE har Kristianstads HK bytt tränare. – En ny tränare med nya impulser är riktigt bra. Och det har blivit annorlunda, man såg...
 
Vill du uppleva högklassig handboll i dagarna två med de fyra bästa klubbarna i Europa? Över 8000 biljetter har sålts till de kommande finalerna i Final4 i LANXESS arena, 26-27 maj 2018 och nu har EHF släppt ytterligare biljetter till finalerna.
 
Niometersspelaren Ludvig Hallbäck från Aranäs blev utsedd till månadens spelare i Europa i kategorin "Younger age" för juli och Augusti.
 
I våras kunde de slå ur underläge – nu har motståndartränarna satt ett enormt favoritskap på H65 Höör. – Det är en sits man måste gilla om man vill vinna guld igen, och det vill jag, säger lagets nya lagkapten Sofia Hvenfelt.
 
Ingen av tränarna tror att egna laget vinner serien, däremot tror alla tolv att det blir slutspel. Det är ett par av slutsatserna efter säsongens upptaktsträff inför SHE-säsongen.
 
Svenska mästaren H65 Höör imponerade stort när Hypo Niederösterreich krossades med 32–19 i den första matchen i Champions League-kvalet. Nu väntar tyska Thüringer i morgon i en direkt avgörande match om en plats i finrummet.
 
Turneringens mest framgångsrika lag – det är första hindret för H65 Höör på vägen mot Champions League. 16.30 i dag ställs den svenska mästaren mot laget som vunnit CL åtta gånger och den österrikiska mästartiteln de 41 senaste åren.
 
Scandic är en av våra samarbetspartners som nu vill uppmärksamma en eldsjäl. Nu kan du nominera den personen och få chansen att vinna biljetter till ett valfritt idrottsevenemang, hotellövernattning och tågresa med SJ.
 


 Svenska spel

Postadress:
Kristianstad HK - Handboll
Väverigatan 2
29154 Kristianstad

Besöksadress:
Videllsgatan 6C
29154 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info