Hoppa till sidans innehåll

Bestämmelser och regler


 

Allmänna bestämmelser och regler för Kristianstad Ridklubb 
1. Deltagaren skall vara medlem i Kristianstad Ridklubb. För att försäkringar skall gälla måste medlemsavgiften erläggas. Gäller helt kalenderår. Vi fakturerar denne
2. En bestämd dag och tid i veckan är reserverad för dig. Gruppen har upp till 10 deltagare. Som ny elev kan du rida två gånger utan att binda dig. Viktigt att skriva vem och i vilken grupp. Vill man inte fortsätta efter dessa provlektioner skickar man ett mejl om det till kontoret.
3. Kristianstad Ridklubb fakturerar medlemsavgift, likaså ridavgiften. Fakturan skickas till er via mejl. Även provlektionerna faktureras och vill man inte fortsätta efter 2gånger betalar man in på bg och uppger fakturanumret. Betalar då endast för 2 lektioner
4. Extra aktiviteter kan betalas med swish 123-6640817 eller bg 5798-1045
5.

Avbokning och igenridning: Vid förhinder eller sjukdom har eleven rätt att i mån av plats, rida igen i en likvärdig grupp inom 2mån. Lektionen skall avbeställas till kontoret via mejl eller telefon senast samma dag kl12.00 (mån-fre) samt senast 8.30 (lör) Ej avbeställd eller för sent avbeställd tid går inte att rida igen. Igenridningar bokas genom kontoret. Ingen igenridning på hopplektioner för att ge mer tid för ordinarie ridande i grupperna.

6.

Lilla ridhus och ponny 1:or och 2:or har lektionstid 60min. Ridläraren börjar med att möta eleverna i ponnystallet för utdelning av hästar. Ridtiden är 45min men ridläraren utbildar eleverna och finns i stallet 15min innan ritt. För övriga grupper är lektionstiden den tid då deltagaren disponerar hästen inkl med upp och avsittning.

7.

4v uppsägningstid (skriftligt till kontoret) via mejl.

   
Uppdaterad: 2017-08-15 12:43
Skribent: Eva Olofsson

Postadress:
Kristianstads RK - Ridsport
Hammarspyntsvägen 62
29150 Kristianstad

Kontakt:
Tel: 044-212707
E-post: This is a mailto link

Se all info