Hoppa till sidans innehåll

Jolleplatser på hamnplan


KKKK disponerar en begränsad yta i anslutning till klubbhuset som kan användas för uppställning av jollar och smärre, trailerplacerade kölbåtar. Det finns inga bryggplaster att låna.

För de aktiva medlemmar som ingår i en träningsgrupp har klubben för de flesta grupper valt att övergå till att jolleplatsen ingår i träningsavgiften för aktuell säsong. För de träningsgrupper där så inte är fallet (Laser Master) kan jolleplats köpas via Webshoppen om så önskas. Plast för rigg och utrustning i klubbens mastskjul ingår i träningsavgiften för Optimistseglarna, träningsansvarig för Optimist ansvarar för platslistan.

 

Det finns en liten möjlighet för övriga medlemmar att hyra jolleuppställningsplats. Kontakta This is a mailto link om du är intresserad. 

Det finns inte fasta uppställningsplatser, utan jollarna placeras efter båttyp och i mån av plats. Tänk på att inte blockera brandgata och genomfart för biltrafik som finns i anslutning till området. 

Under sommaren ber vi att de som inte seglar aktivt tar hem sina båtar för att ge plats åt seglarskolan. Under träningens vinteruppehåll används ytorna för förvaring av klubbens båtar och materiel, om du avser vinterträna kontakta This is a mailto link och förhör dig om möjlighet att ha kvar båten på hamnplan.

Inget kvittensmärke delas ut utan kärran skall vara tydligt märkt med segelnummer, namn och telefonnummer, märkningen skall vara tydligt synlig utan att kapellet tas av. Båtar som inte enkelt går att identifiera kan komma att transporteras bort.

All uppställning sker på egen risk och KKKK tar inget ansvar för stöld eller skada, båtägaren ansvarar för adekvat försäkring av sin jolle.  

Uppdaterad: 08 JUL 2017 09:11
Skribent: Sekreterare

Postadress:
Kullaviks KKK - Segling
Box 14
42921 Kullavik

Besöksadress:
Kullaviks Hamn
42933 Kullavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info