Hoppa till sidans innehåll

12 Augusti, PelleP Archipelago Race


KKKK Inbjuder till Segling Kullavik Race Weekend 18-19 Juni, 2011.
Välkomna till 5:e upplagan av Segling Kullavik Weekend, KKKK:s stora Jolleregatta för samtliga rekommenderade juniorklasser.
 
Gröna optimister (C-optimist) kan kappsegla både lördag och söndag, antingen en av dagarna eller bägge. Priser utdelas för seglingarna på respektive dag och sammanlagt.
 
Anmälan görs under menyn senast onsdag 15 Juni. Anmälningsavgiften betalas in på Kullaviks postgiro 44 62 32 - 1 senast 15 Juni. Vid betalning på postgirot senast detta datum erhålls en rabatt med 50 kronor på ordinarie anmälningsavgift (inbetala 250 kr för enmansbåt, respektive 350 kr för tvåmans båt). Ange det referensnummer som erhålls per mail efter anmälan samt namn vid inbetalning.
Anmälningsavgift som betalas kontant vid registreringen är 300 kr för enmansbåt respektive 400 kr för tvåmansbåt. 
Efteranmälan är möjlig att göra på hemsidan tom 17 Juni eller vid registrering. Vid efteranmälan betalas anmälningsavgiften vid registrering.
 
För gröna optimister (C-optimist) görs anmälan direkt vid registrering, anmälningsavgift 50:- per dag.

 

 

 

VÄLKOMNA TILL 2017 ÅRS PELLE P ARCHIPELAGO RACE - FIRA 100ÅRS JUBILEUM MED KKKK!

Som vanligt går PelleP regatta av stapeln i början av Augusti och markerar starten på höstens seglarsäsong. Den stora skillnaden är att i år fyller Kullavik 100år. Detta vill vi fira med er andra klubbar i Västsverige genom att bjuda in er till vår regatta PelleP Archipelago Race den 12 augusti i Kullavik! Vi vill tillsammans med er göra denna dag till en trevlig, avslappnad och minnesvärd 100 års dag i kappseglingens tecken!

PelleP Archipelago Race är en publikvänlig kappsegling som genomförs på en trapetsbana med start och målgång i anslutning till vår starttribun. Lämna följebåten hemma denna dag och följ seglingarna från land!  Vi kommer att tillämpa direktdömning (regel 42) denna dag med två erfarna domare.

Följande skoj utlovas:

-          Professionell fotograf kommer ta bilder

-          Cafe vid stugan och tribunen

-          Fina utlottningspriser

-          Bra väder (nästan garanterat)

-          Utförsäljning av PelleP kläder

Vi jobbar även vidare på fler sponsorevent, livesändning på sociala media och till sist har den nya restaurangen PIR flyttat in och har öppet på serveringen i hamnen.

Inbjudan och anmälan till regattan finns på vår hemsida.

 Välkomna till vårt 100-års firande och PelleP Archipelago race den 12 Augusti.

 

Styrelsen KKKK genom Jonas Härdner, ordförande KKKK

 

Uppdaterad: 18 JUL 2017 22:19
Skribent: KKKK

Postadress:
Kullaviks KKK - Segling
Box 14
42921 Kullavik

Besöksadress:
Kullaviks Hamn
42933 Kullavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info