Hoppa till sidans innehåll

MEDLEMMAR


Välkommen som medlem i KKKK! Du kan antingen vara enskild medlem eller medlem som familj. Klubben har som huvudmål att verka för segling som sport bland barn, ungdomar och vuxna, samt sjövett och idrottslig anda. De största verksamheterna är träningsgrupper för ungdomar men också vuxna samt seglarskola för barn, ungdomar och vuxna under sommaren. Vi har ett klubbhus i Kullaviks hamn där vi ses och på jolleplan förvaras jollarna. Klubben ordnar också regattor, träningsläger, samträningar, fysträning under vintertiden samt teorikurser. Som medlem i en förening under Riksidrottsförbundet är du försäkrad under aktiviteter. I enlighet med förbundets linje har klubben en nolltolerans för droganvändning och doping. 

All administration av klubben drivs av ideella krafter. Vi hjälps åt att sköta om klubbhus och utrustning. Du som redan är medlem känner säkert till vad som händer på KKKK under hela året men här kommer en sammanfattning om vad medlemsskapet innebär.

Man måste vara medlem för att delta i träningsaktiviteter, seglarskola och ha möjlighet till jolleplats på hamnplan. Förutom aktiva medlemmar inklusive föräldrar till barn och ungdomar i träningsgrupperna har vi många stödmedlemmar som genom att vara medlemmar bidrar till att klubben kan forstätta att bedriva sin verksamhet. 

Utskick för medlemsavgiften skickas under årets första kvartal. Man kan även betala sitt medlemsskap i webshoppen. 

Uppdaterad: 21 FEB 2018 22:19
Skribent: Sekreteraren

Postadress:
Kullaviks KKK - Segling
Box 14
42921 Kullavik

Besöksadress:
Kullaviks Hamn
42933 Kullavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info