Hoppa till sidans innehåll

Soligt dag-SM i PreO på Fästningsholmen

2016-11-05 15:20
Söndagen den 30 oktober avslutades SM-helgen med dag-SM på Fästningsholmen i strålande solsken och med nära 120 deltagare i de olika klasserna. Elit- och A-klasserna var störst med nästan 50 deltagare i vardera klassen.
  • Uppdaterad: 2016-11-05 15:43

Banläggare och kartritare var Christian Tingström, GMOK, som hade strängat banor på 500 m på östra delen av holmen med som mest 24 kontroller i elitklassen/SM-klassen. Segrare och svensk mästare blev William Rex, OK Landehof, som ensam lyckades pricka in alla kontrollerna rätt - stort grattis! SM-två blev Erik Lundkvist, HJS-Vansbro OK och SM-trea Desiré Rex, OK Landehof. Förutom deltagarna i SM hade vi ett 15-tal deltagare från Danmark, Finland och Norge och flera världsmästare från sommarens VM i norra Bohuslän deltog! 

Tacksam tävlingsarena var Roddklubbens lokaler, som lämpade sig väl för denna storlek av arrangemang, med bra utrymmen för tävlande och servering. Ett 30-tal funktionärer - främst från Kungälvs OK - såg till att tävlingen genomfördes på bästa sätt i det soliga vädret. Stort tack till alla medverkande    

Skribent: Roger Borg
Epost: Adressen Gömd
Kungälvs OK - Orientering
Nämndemansvägen 9
442 50 YTTERBY
E-post: This is a mailto link

Nybörjarkurs i orientering för vuxna

Lär dig orientera

Klubbens kläder

Klubbens stugor

Kartor till försäljning

Avlysta områden

 
Samarbetspartners
 SM Sport

Skaffa nya orienteringskläder hos SIGN

 

Postadress:
Kungälvs OK - Orientering
Anders Thulin, Grepvägen 383
44244 Kungälv

Besöksadress:
Fontinvägen
44231 Kungälv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info